Pekerja Car Wash diperlukan segera di Kuala Terengganu

CG Sponsors




SHO6

Active Member
Joined
Mar 8, 2008
Messages
1,245
Reaction score
75
Points
30
Salam semua,

Saya Azam dari Balakong,

Ipar saya nak dapatkan pekerja untuk car wash miliknya di Kuala Terengganu (area Bukit Kecil, berhampiran pasaraya SABASUN)

Gaji anggaran RM4 satu kereta (kira komisen dahulu). Rekod seharian min 10 kereta.

Ini sahaja maklumat yang saya perolehi dan boleh kongsi dengan semua.

Sesiapa berminat boleh hubungi En. Sazali 012-962 8428

Mana tahu member-member nak cari side income melalui part time atau lepas exam boleh la cuba kat sana.:D

Terima kasih.
 
Sponsored Post

SHO6

Active Member
Joined
Mar 8, 2008
Messages
1,245
Reaction score
75
Points
30
Ntah mamat mana tah tanya kerja cuci keta ada bayar EPF dan Socso ke tak?

Tanya klinik panel dan tempat tinggal pun ada. Aku rasa mamat bangla atau nepal tanya ni. Bukan orang mesia kita kut..
 

muhdy

Legendary Member
Joined
May 20, 2010
Messages
11,100
Reaction score
37
Points
120
keje sementara blh? adik aku 2org tgh cuti sem tu...
 

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
satu orang siapkan satu kereta ke.kalau tidak,caj berapa satu kereta tu
 

SHO6

Active Member
Joined
Mar 8, 2008
Messages
1,245
Reaction score
75
Points
30
satu orang siapkan satu kereta ke.kalau tidak,caj berapa satu kereta tu
mengikut info yang saya dapat komisen satu keta dapat RM4 tuan. Selebihnya kena tanya tuan punya kedai.:D
 

SHO6

Active Member
Joined
Mar 8, 2008
Messages
1,245
Reaction score
75
Points
30
Salam semua...saya up thread ini utk tatapan student yang tengah cuti skolah
 

GASTER123

Legendary Member
Joined
May 6, 2008
Messages
15,829
Reaction score
448
Points
131
mengikut info yang saya dapat komisen satu keta dapat RM4 tuan. Selebihnya kena tanya tuan punya kedai.:D
biar betul ni br..adik aku pun ada car wash gak..xde la mahal camni bayar..berapa org yg cuci 1kete??
 

GASTER123

Legendary Member
Joined
May 6, 2008
Messages
15,829
Reaction score
448
Points
131
confirmkan betul2 sblm iklankan..takut ada yg salah faham lak..
 

fantaghiro

Fun Poster
Joined
Aug 30, 2010
Messages
755
Reaction score
80
Points
20
alamak jauh plak.. huhuhu, kira nk suh my cousin kt kg tu keje..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register