BTC USD 34,651.8 Gold USD 1,802.30
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Pegawai polis didakwa rogol ibu tunggal di bilik IPD

Sponsored Post

pudins70

Super Active Member
Joined
Mar 28, 2011
Messages
8,461
Reaction score
774
Points
121
Agaknya dah belanja ap4m pun kes tak boleh nak settle jugak, mendapat lah polis tu.
 

lau_kau

Legendary Member
Top Poster #3
Joined
Aug 2, 2007
Messages
12,908
Reaction score
1,896
Points
201
Tu yg bahaya rasuah tu........ Yg ni rasuah sex............. Pegawai tu confirm kena buang, charge rogol pula tu
Bkn takat buang tuan, silap2 masuk penjara lg la mkn xhbs
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
304,177
Reaction score
13,598
Points
2,376

Jedi

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 15, 2009
Messages
43,271
Reaction score
2,037
Points
201
Gambar dah ada.

27 tahun.

Anak dua.

Lawa lagi.

Pusher lak tu...padan la bergaya.

Jap...mungkin polis tu kena fitnah tak?

Sebab janda dan ex hubby kes edar dadah.
 

akudotcom

Legendary Member
Joined
Jun 17, 2007
Messages
16,494
Reaction score
2,571
Points
201
Ni clear sket muka nya
1623772396980.jpeg
 

mrvx

Legendary Member
Joined
Feb 20, 2009
Messages
11,295
Reaction score
751
Points
171
kalau dah berkenan dgn janda tu..buat cara baik.. ajak elok2, tak perlu laa sampai merogol
 

lats840

Active+ Member
Joined
Mar 15, 2009
Messages
2,757
Reaction score
678
Points
81
Rejam dengan batu SEHINGGA MATI.
Setuju..
Ni patut buat....
Mcm kes kat bilik sebelah.... Cite pasal kat Afghanistan...
Tgk mcm mana org tu kne hukun rejam...

Den raso la....
Kalo tgk live org kne rejam...
Tk do dah org nak rogol2.. Zina2 ni.
Biar ado akal skit...

Tp ado la kang yg mnyibok...
Suhakam la... SiS la.
Jenis ni pun elok kono rejam gak...
Hahahha...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register