BTC USD 34,523.9 Gold USD 1,802.30
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Pegawai polis didakwa rogol ibu tunggal di bilik IPD

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
155,295
Reaction score
21,272
Points
1,671
With consent la kan sbb nak setel kes. Tp ada plot twist la tu hujung2. Tu yg repot
 
Sponsored Post

pudins70

Super Active Member
Joined
Mar 28, 2011
Messages
8,464
Reaction score
775
Points
121
Nak minta rasuah wang bosan dah kot, banyak sangat simpan kat rumah.
Minta rasuah seks lah pulak.
Heheh..nanti komen lebih2 korang cakap kalau penyamun masuk rumah, polis jugak yang ko cari.
 

Niyang

CG Top Poster Club
Joined
May 13, 2009
Messages
41,957
Reaction score
1,341
Points
201
last2... wanita n bekas suami dier kene penjara 1-2 thn... suspek kene 10 th dgn sebatan... janda muda bergetah la ni..
 

akudotcom

Legendary Member
Joined
Jun 17, 2007
Messages
16,494
Reaction score
2,571
Points
201

Inspektor rogol janda di bilik siasatan kena reman​

KOTA BHARU: Seorang pegawai polis ditahan reman hari ini, selepas disyaki melakukan seks oral sebelum merogol seorang ibu tunggal di biliknya di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) di sini Sabtu lalu.

Dalam kejadian pukul 3 petang, mangsa berumur 27 tahun pada mulanya ditahan berhubung kes dadah bersama bekas suaminya Jumaat lalu.

Menurut sumber, mangsa kemudian dibawa dari lokap Balai Polis Pengkalan Chepa ke Pejabat Bahagian Siasatan Jenayah Narkotik di IPD berkenaan.

Katanya, apabila tiba di bilik tersebut, mangsa diarahkan membuka pakaian dan melakukan seks oral sebelum dirogol pegawai polis berpangkat inspektor.

“Wanita itu mempunyai dua anak, ditangkap bersama bekas suaminya setelah serbuan dilakukan pegawai dan anggota Bahagian Siasatan Jenayah Narkotik (BSJN) IPD Kota Bharu.

“Kes itu berkait dengan rampasan dadah jenis syabu dan pil kuda pada Jumaat lalu,” katanya ketika dihubungi di sini hari ini.

Sementara itu, Ketua Jabatan Siasatan Jenayah (JSJ) Kelantan, Asisten Komisioner Wan Khairudin Wan Idris ketika dihubungi mengesahkan kes tersebut.

Katanya, suspek kini ditahan reman empat hari bermula hari ini dan kes disiasat mengikut Seksyen 376 Kanun Keseksaan dan Seksyen 377C kanun sama
. – UTUSAN
 

lau_kau

Legendary Member
Top Poster #3
Joined
Aug 2, 2007
Messages
12,915
Reaction score
1,898
Points
201

Inspektor rogol janda di bilik siasatan kena reman​

KOTA BHARU: Seorang pegawai polis ditahan reman hari ini, selepas disyaki melakukan seks oral sebelum merogol seorang ibu tunggal di biliknya di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) di sini Sabtu lalu.

Dalam kejadian pukul 3 petang, mangsa berumur 27 tahun pada mulanya ditahan berhubung kes dadah bersama bekas suaminya Jumaat lalu.

Menurut sumber, mangsa kemudian dibawa dari lokap Balai Polis Pengkalan Chepa ke Pejabat Bahagian Siasatan Jenayah Narkotik di IPD berkenaan.

Katanya, apabila tiba di bilik tersebut, mangsa diarahkan membuka pakaian dan melakukan seks oral sebelum dirogol pegawai polis berpangkat inspektor.

“Wanita itu mempunyai dua anak, ditangkap bersama bekas suaminya setelah serbuan dilakukan pegawai dan anggota Bahagian Siasatan Jenayah Narkotik (BSJN) IPD Kota Bharu.

“Kes itu berkait dengan rampasan dadah jenis syabu dan pil kuda pada Jumaat lalu,” katanya ketika dihubungi di sini hari ini.

Sementara itu, Ketua Jabatan Siasatan Jenayah (JSJ) Kelantan, Asisten Komisioner Wan Khairudin Wan Idris ketika dihubungi mengesahkan kes tersebut.

Katanya, suspek kini ditahan reman empat hari bermula hari ini dan kes disiasat mengikut Seksyen 376 Kanun Keseksaan dan Seksyen 377C kanun sama. – UTUSAN
Masak la dia smp kena reman memang nak terus cas la nie
 

TT

CG Super Hardcore Club
Joined
Jan 13, 2009
Messages
155,295
Reaction score
21,272
Points
1,671
Janda didakwa edar dadah

KOTA BHARU – Seorang janda yang dipercayai dirogol seorang pegawai penyiasat narkotik didakwa di Mahkamah Majistret di sini hari ini bersama bekas suaminya atas dua pertuduhan mengedar dan memiliki dadah jenis methamphetamine dua minggu lalu.

Bagaimanapun, tiada pengakuan direkodkan daripada mereka yang hanya mengangguk faham selepas pertuduhan dibacakan jurubahasa di hadapan Majistret Kamarul Hasyime Rosli.

Mengikut pertuduhan pertama, kedua-dua tertuduh berusia 29 dan 28 tahun itu didakwa telah mengedar dadah disyaki jenis methamphetamine dengan berat kasar 61 gram.

Mereka didakwa mengikut Seksyen 39B (1)(a) Akta Dadah Berbahaya 1952 dan boleh dihukum di bawah Seksyen 39B (2) akta sama yang memperuntukkan hukuman mati mandatori jika sabit kesalahan.

Bagi pertuduhan kedua, pasangan bekas suami isteri itu didakwa telah ada dalam kawalan mereka dadah disyaki jenis methamphetamine dengan berat kasar 13.6 gram.

Mereka didakwa mengikut Seksyen 12(2) Akta Dadah Berbahaya 1952 dan boleh dihukum di bawah Seksyen 39A(1) akta sama yang memperuntukkan hukuman penjara tidak lebih lima tahun dan tiga hingga sembilan sebatan jika sabit kesalahan.

Kedua-dua kesalahan itu dilakukan oleh mereka di sebuah rumah di sini kira-kira pukul 4.20 petang pada 4 Jun lalu.

Pendakwaan dikendalikan oleh Timbalan Pendakwa Raya, Siti Edabayu Subhan manakala kedua-dua tertuduh tidak diwakili peguam bela.

Mahkamah menetapkan tarikh 15 Ogos depan untuk sebutan semula kes dan laporan kimia.

Wanita dua anak itu yang merupakan seorang pembantu rumah dipercayai menjadi mangsa dalam kes rogol melibatkan seorang pegawai penyiasat polis berpangkat Inspektor pada minggu lalu.

Bagaimanapun, pegawai polis itu dilepaskan dengan jaminan polis semalam selepas ditahan reman selama tujuh hari untuk membantu siasatan berhubung kes tersebut. – K!ONLINE

FB_IMG_1623740509224.jpg


 

pelitaminyak

Active+ Member
Joined
Aug 13, 2008
Messages
4,161
Reaction score
1,231
Points
111
Apa citer......... Dah bagi habuan sex tapi mangsa tak dilepaskan dari kes dadah ke macam mana.............. Bukan ke bilik soal siasat ada camera kan?
 

lau_kau

Legendary Member
Top Poster #3
Joined
Aug 2, 2007
Messages
12,915
Reaction score
1,898
Points
201
Apa citer......... Dah bagi habuan sex tapi mangsa tak dilepaskan dari kes dadah ke macam mana.............. Bukan ke bilik soal siasat ada camera kan?
Ada la janji xditepati tu, tu dia buat report blk
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register