Pegawai Pemasaran Pembiayaan Peribadi Bank Untuk Kakitangan Kerajaan (Freelance)

Recommended Brokers


cinderella

Active+ Member
Joined
Aug 21, 2008
Messages
4,553
Reaction score
13
Points
25
  •  Ingin menambah pendapatan dalam musim perayaan yang bakal menjelang.
  •  Mempunyai pengalaman dalam bidang pemasaran sama ada dalam unit trust,insurans, penjual kereta, agen hartanah, penjual penapis air dll yang ingin buat duit dengan banya
  •  Berminat dalam bidang pemasaran tapi tidak tahu produk apa ingin dijual.
  •  Bosan dengan makan gaji dan ingin cabaran yang baru.
  •  Mempunyai ramai kenalan yang berkerja sektor awam

Sertailah kami dengan menjadi Pegawai Pemasaran Pembiayaan Peribadi Bank untuk Kakitangan Kerajaan (PF-i). Syarikat kami mempunyai pengalaman dalam bidang pemasaran PF-I selama 6 tahun dan pernah menjadi Syarikat No 1 dalam pemasaran PF-I untuk sebuah institusi kewangan terkemuka di Malaysia.

Dan kini kami terus dilantik sebagai syarikat pemasaran untuk produk PF-i bagi sebuah bank terbesar di Malaysia. Dengan ini kami ingin melantik lebih ramai pegawai pemasaran di seluruh Malaysia untuk memasarkan produk PF-I ini. Antara kelebihan-kelebihan menyertai kami

  •  Produk PF-I yang mudah dipromosikan. Bank sendiri akan juga akan iklankan produk ini di media elektronik atau media cetak yang terpilih.
  •  Kadar komisen yang kompetitif di pasaran.
  •  Borang pada pelanggan boleh diemelkan sahaja. Tak perlu lagi pembelian borang.
  •  Sistem support yang efektif. Kami menyediakan satu sistem online untuk anda melihat sebarang progress para pelanggan anda. Anda juga dibantu dengan leaders yang berpengalaman untuk close sale anda.
  •  Boleh datang pejabat kami untuk bukan sahaja penghantaran borang. Anda boleh menggunakan pejabat kami untuk sebarang aktiviti pemasaran anda.

Kalau berminat sila hubungi NANA (0183218819)DANI (0123494100) atau walk-in ke pejabat kami setiap hari ISNIN-JUMAAT 9.00pg- 530ptg di TITIWANGSA (berdekatan LRT/MONOREL TITIWANGSA)
 
Last edited:
Sponsored Post

cinderella

Active+ Member
Joined
Aug 21, 2008
Messages
4,553
Reaction score
13
Points
25
limited kepada orang berdekatan titiwangsa saja kaa orang luar boleh apply? komisyen berapa percent??
ni untuk seluruh malaysia. Kalau boleh datang sekali sahaja ke ofis untuk registration dan produk briefing. Lepas tu boleh lah nak buat sale macam mana sekalipun asalkan tak "pau" customer...:p:p:p
 

great.takaful

Active Member
Joined
Mar 5, 2013
Messages
1,486
Reaction score
22
Points
25
register agent ke perlukan apa apa document ke, komisen berapa percent
 

Human

Fun Poster
Joined
Sep 18, 2014
Messages
232
Reaction score
0
Points
10
register kena bayar ke?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register