BTC USD 42,353.8 Gold USD 1,776.16
Time now: Jun 1, 12:00 AM

PDRM Akan Guna 16 Dron Bernilai RM48J Untuk Pantau Sempadan

Sponsored Post

maxpda

Super Active Member
Joined
Jan 15, 2007
Messages
7,983
Reaction score
348
Points
91
Ade ke gambar dron yang dicanang tu... Yang aku tau xde lagi dron yang boleh terbang 4jam dengan kuasa bateri saja...

Kalau guna minyak/hibrid mungkin boleh la 4jam...
 

Maestro

Active+ Member
Joined
Nov 11, 2009
Messages
3,719
Reaction score
780
Points
81
Aku syak drone DJI je ni....ada ke company focus buat military grade saja... šŸ¤£

Drone pn mcm keta...ada accessories package....

Drone paling mahal brp? Camera paling mahal berapa?... battery package berapa?

Yg org duk campur2 x keluar 4 juta tu yg org nak tau model apa spec apa?

Ataupun package yg pdrm beli...

Drone 500k + consultation fee 3.5 juta...

Yg tu je org takut ...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register