BTC USD 63,019.7 Gold USD 1,753.70
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Debate PDPR online : Berkesan atau tidak? Jom undi

PDPR : Berkesan atau tidak

  • Berkesan 100%

  • Berkesan kurang 50%

  • Berkesan 1% sahaja

  • Tak Berkesan langsung

  • Neutral. Muhasabah diri dulu

  • Hanya 50% berkesan


Results are only viewable after voting.

afshaman

Active+ Member
Joined
Nov 8, 2013
Messages
3,184
Reaction score
321
Points
51
Sweden tak lockdown.


halamak bos...link lama la...tahun 2020...ni kawan bagi link baik punya baru...17 februari 2021

 
Sponsored Post

wan_rizal70

Fun Poster
Joined
Oct 15, 2020
Messages
744
Reaction score
230
Points
23

wan_rizal70

Fun Poster
Joined
Oct 15, 2020
Messages
744
Reaction score
230
Points
23
Dah banyak kelonggaran premis. Restoran pun boleh kedai makan orang makan ramaibramai. Harap sekolah buka cepat cepat.
 

dloanman

CG Top Poster Club
Joined
Apr 15, 2012
Messages
25,593
Reaction score
1,953
Points
206
Jom ngeteh Kedai pagi ni smbl bincang2 pdpr ekekeke. Anak2 den dh tumbang blk lps subuh zzzz, nanti 8am ado klas online plak. Bangun cuci muko ngadap cikgu online dgn keadaan ngantuk...

Hbs klas 10am bantai main game smpai zohor... Adoih
 

wan_rizal70

Fun Poster
Joined
Oct 15, 2020
Messages
744
Reaction score
230
Points
23
Jom ngeteh Kedai pagi ni smbl bincang2 pdpr ekekeke. Anak2 den dh tumbang blk lps subuh zzzz, nanti 8am ado klas online plak. Bangun cuci muko ngadap cikgu online dgn keadaan ngantuk...

Hbs klas 10am bantai main game smpai zohor... Adoih

Kedai makan lagi tinggi risiko. Makan dah tentu buka mask.
Kalau sekolah boleh kawal budak2 pakai mask. Harap kpm pro aktif. Masa itu emas.
 

akudotcom

Legendary Member
Top Poster #3
Joined
Jun 17, 2007
Messages
12,986
Reaction score
2,147
Points
201
Kes masih tinggi
Skolah perlu buka?

kalau depa bawak penyakit pd cikgu & org tua..kene lockdown semula?
 

irfan27

Junior Member
Joined
Dec 16, 2013
Messages
82
Reaction score
3
Points
11
Sekarang sekolah akan buka balik. Macam-macam benda dalam kepala.. selamat ke tak. Macam high risk utk anak-anak tadika, dan juga darjah 1-4. Budak-budk bila dh berjumpa kawan-kawan, faham-faham je la. Main tak ingat dunia, sop, mask ke laut.

Kita risau kan if anak-anak terkena Covid (nauzubillah), terjangkit ke anak-anak yang lebih kecil atau baby... Allahh...
 

wan_rizal70

Fun Poster
Joined
Oct 15, 2020
Messages
744
Reaction score
230
Points
23
Sekarang sekolah akan buka balik. Macam-macam benda dalam kepala.. selamat ke tak. Macam high risk utk anak-anak tadika, dan juga darjah 1-4. Budak-budk bila dh berjumpa kawan-kawan, faham-faham je la. Main tak ingat dunia, sop, mask ke laut.

Kita risau kan if anak-anak terkena Covid (nauzubillah), terjangkit ke anak-anak yang lebih kecil atau baby... Allahh...

Cikgu perlu awasi. Ketatkan pemakaian mask, faceshield.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register