BTC USD 49,116.7 Gold USD 1,783.44
Time now: Jun 1, 12:00 AM

pcfair scam

arifnikkeyell2000

Active Member
Messages
1,184
Joined
Nov 15, 2007
Messages
1,184
Reaction score
14
Points
25
aku beli kingston pendrive 8gb petang tadi di klcc, balik umah ni bila bukak capacity cuma 100mb je:(scam:(scam:(scam:(scam.. ke ade benda yang aku perlu buat??:-?:-?:-?.. tapi alamat kedai kat lowyat.. takut tak jumpa kedai pulak..
 
Sponsored Post

abahmu

Legendary Member
Messages
17,952
Joined
Feb 21, 2007
Messages
17,952
Reaction score
126
Points
123
aku beli kingston pendrive 8gb petang tadi di klcc, balik umah ni bila bukak capacity cuma 100mb je:(scam:(scam:(scam:(scam.. ke ade benda yang aku perlu buat??:-?:-?:-?.. tapi alamat kedai kat lowyat.. takut tak jumpa kedai pulak..

kdg2 factory punya default...blh tukar balik tu...
 

GT

CG Top Poster Club
Messages
38,557
Paid Membership
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Boleh pulak scam gitu yer......
 

rocksoft

Fun Poster
Messages
528
Joined
Jul 6, 2008
Messages
528
Reaction score
2
Points
25
agogo enterprise.. pastu website dia kat dalam resit www.abadicomputer.com... aku dah masuk site tu.. memang ader.. tapi sampai la ni aku call takder jawapan...:(:)(:)(:)((

KOMPUTER ABADI SDN BHD. (449062A).. tapi die gune nama agogo enterprise untuk pikom pc fair. pelik gak maybe PIKOM charge mahal kut untuk sdn bhd join Pc Fair.

alamat agogo ngan komputer abadi same je kau try search. tak tipu kut.. pegi je kedai die esok. kene ade resit la..
 

arifnikkeyell2000

Active Member
Messages
1,184
Joined
Nov 15, 2007
Messages
1,184
Reaction score
14
Points
25
KOMPUTER ABADI SDN BHD. (449062A).. tapi die gune nama agogo enterprise untuk pikom pc fair. pelik gak maybe PIKOM charge mahal kut untuk sdn bhd join Pc Fair.

alamat agogo ngan komputer abadi same je kau try search. tak tipu kut.. pegi je kedai die esok. kene ade resit la..

ok.. aku try gi esok.. sebab resit pun aku simpan.. thanks..:):)
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register