pc repair shah alam

CG Sponsors




benana

Fun Poster
Joined
May 8, 2008
Messages
224
Reaction score
0
Points
10
ops..maaf ye tumpang bisnes..kalo tak buleh mod tulung buang la ye...

sape2 nk format laptop/pc, nk repair ke, ape2 je la,
cube tanya hassan 012-9680132, duk kat sek7 shah alam.
kalo format laptop bese dia amik RM20-30 gitu...kalo gi kedai mau rm50..bagus gak dia nih, saya pun anto kat dia je format..dapat balik, macam baru...wakakaka :)cgrock
 
Sponsored Post

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,110
Reaction score
690
Points
166
ayoyo karawale, ni salah section ni

ni section masalah, bukan section biznez
 

aidiryatim

Legendary Member
Joined
Dec 25, 2006
Messages
14,011
Reaction score
22
Points
120
ops..maaf ye tumpang bisnes..kalo tak buleh mod tulung buang la ye...

sape2 nk format laptop/pc, nk repair ke, ape2 je la,
cube tanya hassan 012-9680132, duk kat sek7 shah alam.
kalo format laptop bese dia amik RM20-30 gitu...kalo gi kedai mau rm50..bagus gak dia nih, saya pun anto kat dia je format..dapat balik, macam baru...wakakaka :)cgrock
ni siap backup data sekali x? biasa klu kt kedai xde backup2 dah:((
p/s: lyn je la .. nnt mod pindah ler:p
 

arapaima

Active Member
Joined
Jan 28, 2008
Messages
1,701
Reaction score
22
Points
30
klu kat aku siap backup dlm RM40-RM50 jer

*sori terpomot lak
 

benana

Fun Poster
Joined
May 8, 2008
Messages
224
Reaction score
0
Points
10
klu kat aku siap backup dlm RM40-RM50 jer

*sori terpomot lak
ngeh ngeh...takpe2...rezki memasing ler...

siap back up la sume...paling mahal pun bese dia letak rm30 gitu..
kalo nk kne bli hardware ke, nk tambah pape ke, bagi laju computer ke, tipon je dia...bleh bwat punye:)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register