BTC USD 51,045.7 Gold USD 1,783.43
Time now: Jun 1, 12:00 AM

PC korang guna CRT atau LCD Monitor atau Flat Screen...?

Sponsored Post

anbusan

Super Active Member
Messages
8,368
Joined
Jan 22, 2006
Messages
8,368
Reaction score
306
Points
91
baru 4 bln pakai LCD 20" samsung punye hehe
 

zaleo_83

Active Member
Messages
1,343
Joined
Jul 29, 2009
Messages
1,343
Reaction score
51
Points
30
gua punya lcd acer 17".. nk tolak ngan cpu skali RM400 je.. sape nk pm me ok
 

jaih

Legendary Member
Messages
10,171
Joined
Jan 14, 2006
Messages
10,171
Reaction score
537
Points
171
crt 15 wahahaha..ketinggalan gilos aku neh
 

mrlan09

Legendary Member
Messages
10,661
Joined
Nov 10, 2009
Messages
10,661
Reaction score
183
Points
923
aku baru jer pakai lcd hp 18.5inci memang best ...
 

anbusan

Super Active Member
Messages
8,368
Joined
Jan 22, 2006
Messages
8,368
Reaction score
306
Points
91
beso tu bro...

aku sebelum ni pakai 17" bile tuko ke 20" cam beso gak, tp skang da biase so rase cam biase2 jek hehe tp tgk movie mmg masyuk ah hahaha....nak chat ke ape x privacy sbb member dr jauh leh nampak miahaha.
 

soulsix

Super Active Member
Messages
5,863
Joined
Mar 31, 2009
Messages
5,863
Reaction score
8
Points
65
17" widescreen. ni je la yg mampu
 

elan

Active+ Member
Messages
4,798
Joined
Apr 10, 2007
Messages
4,798
Reaction score
34
Points
30
kena buat pool mana yang lebih banyak.....



aku guna LCD 19 inchi... BENQ..
 

acan

Banned
Messages
19,661
Joined
May 31, 2009
Messages
19,661
Reaction score
15
Points
120
wa pki flat screen je..saiz ta igt..17 rsenye..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register