PC Games original. Mana jual ???

CG Sponsors




EncikNazri

Freshie
Joined
May 6, 2013
Messages
23
Reaction score
0
Points
3
Kita mau tanya sama korang sumerrr, mana ea jual PC Games original kt KELATE? Nk tanyooooo
 
Sponsored Post

boyz371

CG Top Poster Club
ForexMart Fans
Joined
Aug 24, 2010
Messages
28,564
Reaction score
279
Points
131
tok rajin jumpo lagi
kalau Ps3 ori rajinla tu
 

Hitman™

Legendary Member
Joined
Apr 27, 2010
Messages
12,286
Reaction score
163
Points
128
Steam, dorang selalu buat sales.

tapi internet connection kena laju.
baru sedap download sebab dia tak bagi hardcopy.

semua softcopy.
 

wira_laju

Active+ Member
Joined
Nov 20, 2011
Messages
3,353
Reaction score
99
Points
30
beli online jer..lowyat..berlambak ader.harini bayo,besok dpt.
 

kuhebat

Active+ Member
Joined
Dec 21, 2009
Messages
3,103
Reaction score
35
Points
30
Kalau kat ipoh kat mana ek? malas beli online
 

kopiais

Active Member
Joined
Nov 1, 2012
Messages
2,009
Reaction score
181
Points
33
download je lah game..senang,murah n free..hehe

ni dah ada bajet nak beli game ori mesti internet laju ni kan..boleh la beli kat steam..sana murah sket..kadang2 ada sale..game ori best main multiplayer
 
Sponsored Post
Top
Log in Register