To Sell Payung Pelangi untuk Photoshoot

CG Sponsors




up2date

Super Active Member
Joined
Aug 23, 2009
Messages
6,997
Reaction score
0
Points
60


Payung Pelangi 16 Panel
Dapatkan payung yang luas dan menarik ini.
Bergaya dalam hujan.
Dengan mudah anda sudah boleh menikmati PELANGI dari jarak dekat.
Bukan sahaja ketika cuaca hujan, malah ketika cuaca panas juga.

Ukuran - 24 Inci

Material - Polyester 190T
Tahan Lama
Popular Umbrella for photographer.
One of the most popular design umbrella for photo shoot.​



Anda boleh membuat tempahan Stok Sedia ada Di .... . Harga yang berbaloi-baloi.
:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock

Moderator Note : LINK REMOVED
 
Sponsored Post

boey

Legendary Member
Joined
Oct 10, 2007
Messages
15,508
Reaction score
57
Points
120
transparent tak de ker bro??? sebiji RM25?? termasuk pos ker??
 

up2date

Super Active Member
Joined
Aug 23, 2009
Messages
6,997
Reaction score
0
Points
60
transparent tak de ker bro??? sebiji RM25?? termasuk pos ker??
Salam, nape selalu iklan benda lain orang mintak benda lain. hahaha

Produk seperti diiklankan sahaja. Kalau nak tgk koleksi lain boleh klik di SINI.

Postage untuk payung Hanya RM7. Payung Pelangi ni high demand. Baru tadi pun hantar kat customer.

Memandangkan ada blog boleh daftar untuk affialliate jugak dan gunakan widget letak kat blog anda. Komisen sehingga 30% . Nak daftar klik kat SINI . Thanks
 

up2date

Super Active Member
Joined
Aug 23, 2009
Messages
6,997
Reaction score
0
Points
60
ini bukan Pelangi Petang yer. hehehe
 

up2date

Super Active Member
Joined
Aug 23, 2009
Messages
6,997
Reaction score
0
Points
60
snap snap another fashion props
 

up2date

Super Active Member
Joined
Aug 23, 2009
Messages
6,997
Reaction score
0
Points
60
leh jemput order kalau nak. susah nak dpt kat market
 

up2date

Super Active Member
Joined
Aug 23, 2009
Messages
6,997
Reaction score
0
Points
60
sesuai utk org yg nak photoshoot
 

up2date

Super Active Member
Joined
Aug 23, 2009
Messages
6,997
Reaction score
0
Points
60
xleh nego ke TT
salam tuan,

mana nak dpt payung pelangi yg murah camni. kalau u biasa dgn market mesti u tau harga sy ni dah murah. Ramai yang tau brg2 sy semua harga antara termurah kat pasarann.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register