Payu Dara Panjangkan Usia Lelaki

CG Sponsors




Bataraguru

Fun Poster
Joined
Jun 11, 2008
Messages
344
Reaction score
19
Points
15
MERENUNG payu dara wanita selama 10minit mampu memanjangkan usia lelaki antara lima hingga enam tahun.
Bukan JENAKA tetapi itulah hasil penemuan sekumpulan penyelidik selepas lima tahun menjalankan kajian ke atas 200 lelaki tulen di Eropah.
Kajian yang diketuai oleh penyelidik wanita iaitu Dr. Karen Weatherby di dalam New Englang Journal of Medicine menyatakan renungan selama 10 minit sehari itu bersamaan 30 minit bersenam di gimnasium.
Selamat mencuba!!!!!!!!!!:)
 
Sponsored Post

Policeark

Fun Poster
Joined
Mar 2, 2010
Messages
999
Reaction score
0
Points
10
dah salu dah...rase lebih bersemangat...hahahhaa
 

birdiecrow

Active Member
Joined
Apr 19, 2008
Messages
1,349
Reaction score
5
Points
25
macam mn bg lelaki yg belum kawin?
mau makan penampo sulong :))
 

kaYaIlmu

Super Active Member
Joined
Mar 11, 2010
Messages
7,918
Reaction score
29
Points
70
boleh panjangkan umor sebab jantung bergerak cepat ke??..
 

kaYaIlmu

Super Active Member
Joined
Mar 11, 2010
Messages
7,918
Reaction score
29
Points
70
TT...letak la gambar kat sini supaya kitorang boleh renung n jadi panjang umor...hehehe... :D
 

-Johan-

Super Active Member
Joined
Mar 16, 2009
Messages
6,838
Reaction score
116
Points
73
mungkin gak... boleh hilangkan stress!!!
 

fzfaizal

Freshie
Joined
Aug 11, 2010
Messages
28
Reaction score
0
Points
3
Tu baru 10 minit,klau 20 minit dh bleh panjangkn umur 10~12 thn...WOW!!HEBAT SIOT....
 

Photofast

Active+ Member
Joined
Jul 16, 2010
Messages
4,646
Reaction score
31
Points
30
bukan takat panjang kan umur,

panjangkan zakar pun boleh
 

theBLOGGERboy

Super Active Member
Joined
Aug 21, 2009
Messages
7,437
Reaction score
30
Points
70
agak2 kalau dah nak nazak bleh tak kita renung2 dlu, mne tau, panjang plak usia kita...hekhekhek
 
Sponsored Post
Top
Log in Register