Paypal - verified guna maybankard debit kad

CG Sponsors




szlym60

Fun Poster
Joined
Feb 7, 2008
Messages
211
Reaction score
4
Points
15
Ade sesape yang leh bagi tau debit kad mane yang boleh gune utk verified paypal,maybankard visa tak boleh la.susah gak nih..
 
Sponsored Post

paradox

Active Member
Joined
Mar 20, 2009
Messages
1,030
Reaction score
46
Points
30
gunakan vcc tetapi buat sendiri vcc 2...jngn beli

Ade sesape yang leh bagi tau debit kad mane yang boleh gune utk verified paypal,maybankard visa tak boleh la.susah gak nih..[/

kad debit maybank mmg tak bleh verified paypal malahan
nk purchase secara online pn xleh lgi,klau kredit kad dia
blh la.
Ramai pakai vcc,tetapi kesilapan ramai org adalah membeli vcc
dari org lain, padahal klau nk create vcc ni free je plus unlimited lak tu.
Ada vcc berharga RM35 sekali pakai je
tetapi panduan vcc ni berharga RM40 korang blh
dpt seberapa bnyk vcc yg korang mahu!!!
Anda pengguna jadi pilih lah secara bijak
Lagi info vccpower.via.my
 
Last edited:

kapak

Legendary Member
Joined
May 30, 2008
Messages
19,524
Reaction score
237
Points
123
bukan ke skrg kad debit maybank dh blh beli online ke?
 

itikjuah

Fun Poster
Joined
Mar 8, 2007
Messages
228
Reaction score
0
Points
15
bukan ke skrg kad debit maybank dh blh beli online ke?
so far aku try tak bole bli online, tambahan plak kalau international. aku prefer pakai debit card dari public bank:)paid
 

acib

Active Member
Joined
Dec 5, 2007
Messages
2,403
Reaction score
1
Points
25
so far aku try tak bole bli online, tambahan plak kalau international. aku prefer pakai debit card dari public bank:)paid
yup, public debit visa electron kad bagus, leh verified, aku rase dah ade topic ni, cube TT check search dlu sebelum open thread baru
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
pblic bnk..........
 

mohdridzuan®

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
11,844
Reaction score
38
Points
130
wat debit card kne charge bpe erk?
 

Sang_Buana

Active Member
Joined
Oct 8, 2007
Messages
2,389
Reaction score
37
Points
30
so far aku try tak bole bli online, tambahan plak kalau international. aku prefer pakai debit card dari public bank:)paid
aku baru dpt debit card public bank...try aku nak link paypal ..dia reject kenapa ek ? adakah aku perlu masuk duit dulu dlm debit card tu ? ayat-ayat org baru nak belajar hihihihih:)):))
 
Sponsored Post
Top
Log in Register