BTC USD 23,176.5 Gold USD 1,927.96
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Paypal - verified guna maybankard debit kad

Sponsored Post

paradox

Active Member
Messages
1,030
Joined
Mar 20, 2009
Messages
1,030
Reaction score
46
Points
30
gunakan vcc tetapi buat sendiri vcc 2...jngn beli

Ade sesape yang leh bagi tau debit kad mane yang boleh gune utk verified paypal,maybankard visa tak boleh la.susah gak nih..[/

kad debit maybank mmg tak bleh verified paypal malahan
nk purchase secara online pn xleh lgi,klau kredit kad dia
blh la.
Ramai pakai vcc,tetapi kesilapan ramai org adalah membeli vcc
dari org lain, padahal klau nk create vcc ni free je plus unlimited lak tu.
Ada vcc berharga RM35 sekali pakai je
tetapi panduan vcc ni berharga RM40 korang blh
dpt seberapa bnyk vcc yg korang mahu!!!
Anda pengguna jadi pilih lah secara bijak
Lagi info vccpower.via.my
 
Last edited:

Sang_Buana

Active Member
Messages
2,389
Joined
Oct 8, 2007
Messages
2,389
Reaction score
37
Points
30
so far aku try tak bole bli online, tambahan plak kalau international. aku prefer pakai debit card dari public bank:)paid

aku baru dpt debit card public bank...try aku nak link paypal ..dia reject kenapa ek ? adakah aku perlu masuk duit dulu dlm debit card tu ? ayat-ayat org baru nak belajar hihihihih:)):))
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register