BTC USD 62,390.0 Gold USD 1,766.20
Time now: Jun 1, 12:00 AM

PAYPAL...sesiapa bleh explain??

kaYaIlmu

Super Active Member
Joined
Mar 11, 2010
Messages
7,918
Reaction score
29
Points
70
Salam ,

ak nie nak minta pertolongan dari korang semua ...

ak ade nak buat bayaran menggunakan paypal ...

masalahnye sekarang ,ak xde akaun paypal ...

so,ape yg ak mesti lakukan sekarang ialah buka akaun paypal kan??..buka akaun paypal nie FREE je ke??..

macam mane nak buka akaun paypal ??..bleh tunjukkan step2 nye ...

satu lagi ,ape yg ak tahu akaun paypal nie kena verified ..betul ke??..camne tu nak buat??..
ak just ade kad debit maybank ..bleh kan??..


sape2 bleh ajarkan ak camne nak buka akan paypal dan buat bayaran menerusi paypal ??..

nak buat bayaran paypal nie camne lak ,ak kena masukkan duit lam akaun paypal tu dulu ke??..ke camne ??..

ak harap ade yang sudi tolong xplain A-Z ....

terima kasih .... :D:D


:)cgrock
 
Sponsored Post

fizex81

Fun Poster
Joined
Nov 24, 2008
Messages
440
Reaction score
71
Points
25
bank RHB dah ada sediakan servis paypal. boleh tanya kat sana
 

fizex81

Fun Poster
Joined
Nov 24, 2008
Messages
440
Reaction score
71
Points
25
aku dah lama guna. daftar paypal dulu pastu kene verified dgn mana bank yg ada debit kad. aku masa tu pakai maybank jer.
 

ezis2u

Super Active Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
9,747
Reaction score
22
Points
75
TT polow jer step by step kt website PP tuh...pastu klu nk top-up kt CG ni pun ada gak member yg boleh xchange kredit PP tuh...
 

kaYaIlmu

Super Active Member
Joined
Mar 11, 2010
Messages
7,918
Reaction score
29
Points
70
TT polow jer step by step kt website PP tuh...pastu klu nk top-up kt CG ni pun ada gak member yg boleh xchange kredit PP tuh...

erkk..daku xberape faham la...mksudnye ,ak daftar cam biase je macam dalam website paypal ??..lepas tu lau nk buat pembayran camne ??

contohnye,ak nak bayar pada syarikat A 30USD...

camne ak nak adekan duit dalam akaun paypal tu??..n bleh gtau x ape2 cas yg akan dikenakan bile kita buat bayaran menerusi paypal nie ??..
 

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,111
Reaction score
690
Points
166
erkk..daku xberape faham la...mksudnye ,ak daftar cam biase je macam dalam website paypal ??..lepas tu lau nk buat pembayran camne ??

contohnye,ak nak bayar pada syarikat A 30USD...

camne ak nak adekan duit dalam akaun paypal tu??..n bleh gtau x ape2 cas yg akan dikenakan bile kita buat bayaran menerusi paypal nie ??..

jgn ribut2 bro, pi je dulu register kat sini https://www.paypal.com/bm/cgi-bin/webscr?cmd=_home

bukan kena bayar pun, lepas tu baru senang nak cerita bila dah ada akaun, live lagi
 

kaYaIlmu

Super Active Member
Joined
Mar 11, 2010
Messages
7,918
Reaction score
29
Points
70
okey bro ,ak daptar dlu la...:D pastu ak refer kat korang plak ...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register