Payoneer Debit Card - welcomed by millions of merchants worlwide

CG Sponsors




adr

Fun Poster
Joined
Aug 25, 2008
Messages
545
Reaction score
1
Points
15
Assalamualaikum,

Pernah dengar Payoneer prepaid debit card ?. Ini lah kad yang di tunggu-tunggu oleh semua merchants di seluruh dunia. Kad ini memang simple dan boleh keluarkan duit direct dari ATM di seluruh negara dan di seluruh dunia. Kad ini juga boleh digunakan untuk verify akaun pay pal anda dan juga boleh digunakan untuk load dan transfer duit melalui western union. Jika anda memang memerlukan payment gateway untuk memasarkan product di seluruh dunia, kad inilah yang paling sesuai.

Bagaimana ?
1. Register di 2CO payment gateway (spt di signature saya) dan pilih payment melalui payoneer.
2. Lengkapkan maklumat anda untuk payoneer mengirim kad kepada anda
3. Selepas terima, aktifkan kad. Selesai, Mudah dan selamat.
4. Selamat berniaga kepada semua
5. Sila baca term and condition sebelum memohon.

Refer kad saya seperti di bawah :
 
Sponsored Post

aes

Super Active Member
Joined
Apr 12, 2008
Messages
9,557
Reaction score
19
Points
65
apa kelebihannya kad ni?
 

adr

Fun Poster
Joined
Aug 25, 2008
Messages
545
Reaction score
1
Points
15
apa kelebihannya kad ni?
Kelebihan:
1. Jika kita menjual barang tapi buyer nak bayar pakai kredit card, so iklankan brg anda di 2CO (refer signature) dan duit itu akan terus berada di dlm kad payoneer ni so boleh kuarkan di mana-mana ATM
2. Ini debit card, so terpulang pada anda untuk top up atau transfer ke akaun sendiri atau akaun org lain, cuma masukkan e-mail shj.
3. Verify akaun pay pal anda, x perlu guna kredit card.
4. Boleh guna untuk membeli belah sama ada di Malaysia atau di seluruh dunia. Kalau nk pegi oversea, load duit dlm kad lepas tu pegi..

Dan byk lagi..tapi bagi merchant memang berbaloi...
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
visa ker nih...
 

adr

Fun Poster
Joined
Aug 25, 2008
Messages
545
Reaction score
1
Points
15
1. Log into your 2Checkout (refer my signature), open the banking wizard, and select the 2Checkout reloadable MasterCard® powered by Payoneer.
2. Complete the sign-up process for your card, and Payoneer will mail a card to you.
3. Once you receive your card, log back into your 2Checkout account and mark the box that says “Click to indicate you have a Payoneer account with 2Checkout and want to use it as your payment method”.
4. Payoneer will load a ten dollar credit to your card with your first payment.
5. Done
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
ada link affia tu..hehehhe..pastu kena bayar usd49...fuyoo mahal..
 

adr

Fun Poster
Joined
Aug 25, 2008
Messages
545
Reaction score
1
Points
15
ada link affia tu..hehehhe..pastu kena bayar usd49...fuyoo mahal..
Bukan...Bayaran USD49 hanya untuk yg integrate dengan payment gateway 2CO, tapi untuk payoneer tak perlu..cuma isi form di payoneer website untk dapatkan kad sahaja tapi kalau nk guna 2CO baru kena bayar USD 49.

P/S: USD49 pun berbaloi jika dibandingkan dgn kos payment gateway kat Malaysia..
 

adr

Fun Poster
Joined
Aug 25, 2008
Messages
545
Reaction score
1
Points
15
OK..mungkin ramai yang nak tau boleh refer kat Blog saya (spt di signature). Nt saya update sikit-sikit...busyyy...lak
 
Sponsored Post
Top
Log in Register