BTC USD 23,122.6 Gold USD 1,927.96
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Payoneer Debit Card - welcomed by millions of merchants worlwide

adr

Fun Poster
Messages
545
Joined
Aug 25, 2008
Messages
545
Reaction score
1
Points
15
Assalamualaikum,

Pernah dengar Payoneer prepaid debit card ?. Ini lah kad yang di tunggu-tunggu oleh semua merchants di seluruh dunia. Kad ini memang simple dan boleh keluarkan duit direct dari ATM di seluruh negara dan di seluruh dunia. Kad ini juga boleh digunakan untuk verify akaun pay pal anda dan juga boleh digunakan untuk load dan transfer duit melalui western union. Jika anda memang memerlukan payment gateway untuk memasarkan product di seluruh dunia, kad inilah yang paling sesuai.

Bagaimana ?
1. Register di 2CO payment gateway (spt di signature saya) dan pilih payment melalui payoneer.
2. Lengkapkan maklumat anda untuk payoneer mengirim kad kepada anda
3. Selepas terima, aktifkan kad. Selesai, Mudah dan selamat.
4. Selamat berniaga kepada semua
5. Sila baca term and condition sebelum memohon.

Refer kad saya seperti di bawah :
payoneer.gif
 
Sponsored Post

adr

Fun Poster
Messages
545
Joined
Aug 25, 2008
Messages
545
Reaction score
1
Points
15
apa kelebihannya kad ni?

Kelebihan:
1. Jika kita menjual barang tapi buyer nak bayar pakai kredit card, so iklankan brg anda di 2CO (refer signature) dan duit itu akan terus berada di dlm kad payoneer ni so boleh kuarkan di mana-mana ATM
2. Ini debit card, so terpulang pada anda untuk top up atau transfer ke akaun sendiri atau akaun org lain, cuma masukkan e-mail shj.
3. Verify akaun pay pal anda, x perlu guna kredit card.
4. Boleh guna untuk membeli belah sama ada di Malaysia atau di seluruh dunia. Kalau nk pegi oversea, load duit dlm kad lepas tu pegi..

Dan byk lagi..tapi bagi merchant memang berbaloi...
 

adr

Fun Poster
Messages
545
Joined
Aug 25, 2008
Messages
545
Reaction score
1
Points
15
1. Log into your 2Checkout (refer my signature), open the banking wizard, and select the 2Checkout reloadable MasterCard® powered by Payoneer.
2. Complete the sign-up process for your card, and Payoneer will mail a card to you.
3. Once you receive your card, log back into your 2Checkout account and mark the box that says “Click to indicate you have a Payoneer account with 2Checkout and want to use it as your payment method”.
4. Payoneer will load a ten dollar credit to your card with your first payment.
5. Done
 

adr

Fun Poster
Messages
545
Joined
Aug 25, 2008
Messages
545
Reaction score
1
Points
15
ada link affia tu..hehehhe..pastu kena bayar usd49...fuyoo mahal..

Bukan...Bayaran USD49 hanya untuk yg integrate dengan payment gateway 2CO, tapi untuk payoneer tak perlu..cuma isi form di payoneer website untk dapatkan kad sahaja tapi kalau nk guna 2CO baru kena bayar USD 49.

P/S: USD49 pun berbaloi jika dibandingkan dgn kos payment gateway kat Malaysia..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register