Payment processor Malaysia

Recommended Brokers


Latest Threads

adar

Super Active Member
Platinum Member
Verified
Joined
Dec 20, 2005
Messages
9,027
Reaction score
215
Points
0
Location
antara 7 warna
Sapa tau payment processor yg ada di Malaysia? Maksud aku kompeni dia sberdaftar di Malaysia dan dibuat oleh org Malaysia. Ada ke? Dulu aku dgr ada yg nak bukak. Senyap je skrg
 
Sponsored Post

zerylll

Active Member
Joined
Dec 23, 2005
Messages
1,158
Reaction score
25
Points
0
Location
Shah Alam, Klang, Kajang
dulu ade budak malaysia bukak emo utk jual beli... meaning dia boleh beli dan dia jual emo la.. tapi bukan PP laa... bila emo dah kaput .... saya pun dah tak dgr lagi pasal dia...
 

ableze_joepardy

Active Member
Verified
Joined
Apr 18, 2006
Messages
1,534
Reaction score
17
Points
0
Location
KL
RealMerchant said:
payment processor tu camane erk?...

ade tak bentuk die cam maybank2u tu...

:D :D :D :D :D :D
payment processor? laa.. e-gold.. e-bullion.. alerpay.. late SCAMPAY.. late dEMOn.. tuh sume payment processor la tu.. xkan gune xkenal kot.. :-D :-D :-D
 

zolympus

Elite Member
Platinum Member
Verified
Joined
Dec 21, 2005
Messages
3,415
Reaction score
239
Points
0
Location
Tampere, FI
Ada. Nama dia JoomPay. Btw, aku tak tahulah sama ada benda ni legitimate ataupun tidak. Tak disertakan pun perdaftaran syarikat whatsoever. Atapun "yet another payment processor". Krkrkrkrkr.

http://www.joompay.com

Penghantaran Wang

* PERCUMA

Penerimaan Wang

* Percuma bagi Ahli MFA
* 4% tambah RM 0.25 setiap transaksi(bukan Ahli MFA)
Maacam pernah kulihat figure tambah lagi sen sen ni tapi di mana yaa :lol:
 

viper21my

Super Active Member
Verified
Joined
Feb 25, 2006
Messages
7,524
Reaction score
118
Points
63
Location
ViPeRjAyA
pernah juga kulihat figure tu... aduisss dan tiba tiba aku menjadi trauma....
 

chapp

Fun Poster
Verified
Joined
Apr 18, 2006
Messages
388
Reaction score
0
Points
0
Location
KL
Ha ha paydime...teringat aku kenangan manis dan hampeh NetBiz...mana agaknya pegi si Atarah, Welson & Santiago tu :evil:
 
Sponsored Post
Top
Log in Register