payahnyaaa....

CG Sponsors




apiez_85

Active+ Member
Joined
Dec 4, 2008
Messages
4,970
Reaction score
103
Points
43
susah tul aku nak meniaga..
setakat ni xda lg terima tempahan
camne aku nak buat?
bg idea skit kat mana lagi aku bole iklan service aku ni?
 
Sponsored Post

LuvHoneY

Super Active Member
Joined
May 24, 2008
Messages
6,787
Reaction score
39
Points
70
:-? tuan tanah meniaga pe ye..:D
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
susah tul aku nak meniaga..
setakat ni xda lg terima tempahan
camne aku nak buat?
bg idea skit kat mana lagi aku bole iklan service aku ni?
Salam Tuan.... berniaga ni bukan macam skim cepat kaya...
Perlu banyak perancangan mengenai strategi2 promosi dan pengiklanan...
Tuan ada buat promosi offline?
:-?
 

daviddol

Legendary Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
10,420
Reaction score
0
Points
110
jual buah cempedak di luar pagar ke..??
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
susah tul aku nak meniaga..
setakat ni xda lg terima tempahan
camne aku nak buat?
bg idea skit kat mana lagi aku bole iklan service aku ni?
Niaga aquarium laut? memang kena kuat semangat tu...
 

apiez_85

Active+ Member
Joined
Dec 4, 2008
Messages
4,970
Reaction score
103
Points
43
xde offline..
sume online jek
kalo offline nak wat camne ek?
aku kat area shah alam
byk org area ni
 

carnationmyra

CG Top Poster Club
Joined
May 9, 2008
Messages
22,152
Reaction score
165
Points
123
nape xnk anta iklan2 kat uma2 org.....mne tau.....ad yg berminat....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register