Pay Per Lead - Dibayar RM1 Satu Email

CG Sponsors




duitsini

Active Member
Joined
Dec 29, 2005
Messages
1,407
Reaction score
3
Points
25
Nampaknya program Pay Per Lead terus mendapat perhatian usahawan
internet tempatan. Kali ni anda akan dibayar RM1 bagi setiap referal yang anda dapat. Bagaimana? Anda cuma perlu join percuma, dapatkan link affiliate dan promosikannya.

Cara yang paling berkesan ialah emailkan link affiliate anda kepada senarai email yang anda ada. Kalau bernasib baik, dari setiap email tu anda boleh dapat RM1.

Program ni dianjurkan oleh saudara Hairi a.k.a The Reds. Sebelum ni pun beliau ada buat program PPL ni dan pesertanya telah menerima bayaran. Sebelum ni perserta dibayar 30sen bagi setiap referal tetapi kali ni RM1.

Jika anda berminat nak dapatkan wang tambahan melalui program PPL
ni sila ikuti langkah di bawah:

1. Sila ke laman web ini => Di sini
2. Scroll hingga ke bawah sekali dan klik pada Daftar Sebagai Affiliate Pay Per Lead
3. Klik pada Klik Di Sini Untuk Daftar PERCUMA!
4. Isikan butiran maklumat anda
5. Login ke ruangan member
6. URL Affiliate ialah link yang perlu anda promosikan
7. Jika anda ada laman web atau blog, klik pada Banners/Links, copy dan pastekan kodnya ke laman web anda

Untuk makluman anda, program sebegini biasanya bertahan untuk masa yang singkat lebih-lebih lagi jika affiliate melakukan promosi secara agresif.

Jadi sebelum ianya ditutup, anda perlu bertindak segera. Mulakannya sekarang.

Dapatkan sekarang sebelum kehabisan!

Selamat Berjaya! :D

 
Last edited:
Sponsored Post

duitsini

Active Member
Joined
Dec 29, 2005
Messages
1,407
Reaction score
3
Points
25
Sila baca dan fahamkan syarat dan terma yang dinyatakan

# Pendaftaran Agen Affiliate adalah PERCUMA dan ianya dibuka bermula 17 November 2008


# Setiap laporan percuma yang di muat turun(download) daripada usaha promosi agen, komisyen sebanyak RM1.00 akan diberikan.


# Bayaran minima yang akan dibayar kepada Agen Affiliate adalah RM 50.00


# Maklumat Lengkap haruslah diberi untuk mengelakkan kesulitan ketika pembayaran komisyen. Komisyen tidak akan diberikan sekiranya butiran peribadi adalah tidak lengkap atau palsu. Komisyen akan diberikan dalam bentuk Online Banking Transfer atau Cash Deposit.Hadiah,bonus dan komisyen agen akan diagihkan dalam jangka waktu sebulan selepas program tamat.


# Pihak kami berhak menghapuskan akaun agen affiliate sekiranya kami mendapati terdapat unsur penipuan dalam mendapatkan komisyen atau melakukan kegiatan spamming secara terang-terangan.

AMARAN KERAS !!!

# Agen Affiliate yang melakukan penipuan dengan pendaftaran berulang kali akan dibatalkan penyertaan dan akaun agen akan dihapuskan dengan serta merta.Sistem affiliate akan merekodkan setiap ip dan sistem pelayar web agen.Jadi jangan sekali-kali cuba melakukan penipuan kerana ia hanya akan merugikan usaha promosi agen dan pihak kami tidak akan membayar komisyen tersebut.

# Agen Affiliate DILARANG sama sekali melakukan SPAM seperti di yahoo groups dan sebagainya.Jika didapati mana - mana agen yang melakukan SPAM, maka keahlian akan ditamatkan serta - merta. Komisyen yang terkumpul juga tidak akan dibayar kepada agen yang melakukan SPAM.

Oleh itu, silalah amalkan teknik promosi yang baik dan beretika.Jika terdapat sebarang kemusykilan,anda boleh hubungi pihak pengurusan kami.

Ikhlas,
Admin



Sebelum Beliau Meletakkan Harga Ke Atasnya. Sila Dapatkannya Secara Percuma Sekarang!!!

Klik Sini!
 

duitsini

Active Member
Joined
Dec 29, 2005
Messages
1,407
Reaction score
3
Points
25
Download segera

Tak ada members mahu ke benda free kat sini? :D
 

Jutawan

Super Active Member
Joined
Oct 17, 2006
Messages
7,480
Reaction score
182
Points
78
Nak kena cari 50 referrals tuh....:D
 

duitsini

Active Member
Joined
Dec 29, 2005
Messages
1,407
Reaction score
3
Points
25
Senang Je

Nak kena cari 50 referrals tuh....:D
Senang jer bro Jutawan... kat email bro kan penuh senarai memebrs2
aweks pun ada.. sends jer.. jgn spam udah ler.. kekeke :)paid
 

duitsini

Active Member
Joined
Dec 29, 2005
Messages
1,407
Reaction score
3
Points
25
down

Asyik down jer website ...ramai yg download tu...:D
 

smartho18

Junior Member
Joined
Sep 19, 2008
Messages
72
Reaction score
30
Points
16
ye aku dah terima email tu 3 hari yang lalu ,dah letak banner di blog 3 hari ,ada dapat lead 18 ..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register