Info Pasaraya Giant Seksyen 18 Shah Alam Akan Di Tutup 27.06.2019

Recommended Brokers


Xploit Machine

Super Active Member
Joined
Nov 23, 2012
Messages
8,488
Reaction score
1,902
Points
176
Pasaraya Giant Seksyen 18 Shah Alam Akan Di Tutup 27.06.2019

Ada jualan murah, last call sampai pukul 10 malam ini.

 
Sponsored Post

w4n

Fun Poster
Joined
Aug 23, 2011
Messages
867
Reaction score
3
Points
15
huhuhuhu...macam-macam sekarang ni. AEON kat Bandar Mahkota Cheras tutup jugak, orang singapore beli, 2 bulan lepas tu beroperasi semula dengan nama BMC Mall.
 

momoque

Legendary Member
Joined
Dec 26, 2011
Messages
10,803
Reaction score
315
Points
131
Nape semua tutup ni

Org shah alam shopping kat mane
 

AMHFZ

Super Active Member
Joined
Mar 6, 2012
Messages
5,029
Reaction score
203
Points
73
kat sg chua kajang pun tutup.. mmg tgh shutdown operasi ke giant ni??

teringat dulu ada pasaraya "BINTANG", "BILLION"
 

Xploit Machine

Super Active Member
Joined
Nov 23, 2012
Messages
8,488
Reaction score
1,902
Points
176
Nape semua tutup ni
Org shah alam shopping kat mane
premis tu bukan milik Giant, tuan tanah suruh keluar dah sbb dah habis leasing contract ..

 

w4n

Fun Poster
Joined
Aug 23, 2011
Messages
867
Reaction score
3
Points
15
Pasaraya yang rebranding pon banyak sekarang ni :)cgrock
 

cre8tive

Legendary Member
Joined
Oct 14, 2008
Messages
17,137
Reaction score
601
Points
161
Giant sedang mengerdilkan diri dia ker??:-?
Semalam aku gi giant senawang pun mcm dah tak byk brg, buat clearance sale jgk. Tak sempat tanya staff situ plak.
 

Fabs Gunns

Super Active Member
Joined
Feb 7, 2011
Messages
6,289
Reaction score
51
Points
70
giant kt s.a.mall dulu pun sblm tutup buat jualan murah
tp benda2 yg jarang pakai jela diskaun sampai 40%
brg2 lain 5% je
 
Sponsored Post
Top
Log in Register