BTC USD 38,852.1 Gold USD 1,874.67
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Santai Pasangan Jepun (iChang) Rasa Bersyukur Dengan Nikmat Makanan (Melalui Berpuasa)

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,906
Reaction score
2,366
Points
151
saja tengok diorang berpuasa... last sekali, mmg boleh nampak selepas waktu berbuka je, diorang sangat2 terharu dan bersyukur dengan nikmat makanan yang diberikan (walaupun baru minum air kosong dan makan kurma sahaja)....

 
Sponsored Post

lats840

Active+ Member
Joined
Mar 15, 2009
Messages
2,665
Reaction score
610
Points
81
Layan gak channel dio org ni....
Respect tgk dio org masak...
Boleh kalah den..
Hahahha..
 

Niyang

CG Top Poster Club
Joined
May 13, 2009
Messages
41,842
Reaction score
1,306
Points
201
oh... sedapnye air kosong ni....

br dorg tau besh nye pose.. hehhee
 

puyol

CG Top Poster Club
Joined
Jun 28, 2011
Messages
23,775
Reaction score
2,432
Points
201
Dia duduk Hong Kong kan.
 

fuhrer_69

Active Member
Joined
Sep 18, 2013
Messages
2,084
Reaction score
242
Points
43
dia belum lagi rasa bila berbuka, start minum air, dapat rasa air tu nye sejuk lalu tekak kita, turun ke kerongkong, last sekali ke perut dan perlahan-lahan hilang.

fuh, lain macam weyh dia punya feeling tu.

setakat ni untuk puasa kali ni aku tak dapat rasa lagi macam tu.
 

lats840

Active+ Member
Joined
Mar 15, 2009
Messages
2,665
Reaction score
610
Points
81
Dia duduk Hong Kong kan.
Yup...
Hong-Kong..
Ade 1 video tu, dio org buat kuih..
Lpas tu bg free kat jiran2...
Siap kate, ni culture msia time ramadhan...
Lpas tu cerita psal org islam puasa....
Malu lak raso eh..
Org msia pun share mknan guna gmbar wasap je skrg ni...
Hehehe...

Kdg2, org luar lebih hargai apo yg ada kat msia ni dari org sendiri...
Org msia sibuk nak gaduh 1 sama lain...
Yg kepala politaik jgn ckp la, ado je nak di batu api kan....
Yg pembangkang, asyik mnyalah kan gomen..
Si gomen lak, dh ade kuasa... Tk jalan kan amanah, buka peluang utk di belasah...
Pom pang... Pom pang.... Org bwh gaduh, org atas elok minum kopi 1 meja...
Org atas makin kayo, org bawah makin mengemis...
Ampeh....
 

GeeKaDoY

Fun Poster
Joined
Feb 12, 2008
Messages
761
Reaction score
118
Points
33
Diorang ni memang target audience orang Malaysia/melayu kah?
 

akudotcom

Legendary Member
Top Poster #3
Joined
Jun 17, 2007
Messages
15,399
Reaction score
2,388
Points
201
Dapat lapar dan dahaga je tu
Satu habuk pahala pun tak dpt
allah tak pandang dgn kapir
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register