BTC USD 50,411.0 Gold USD 1,784.08
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Pasang Astro...!!!!

arapaima

Active Member
Messages
1,701
Joined
Jan 28, 2008
Messages
1,701
Reaction score
22
Points
30
Aku nak mintak jasa baik korang carikan org yg leh pasangkan astro kat umah aku area putrajaya ..... aku cari pakej bawah rm50 jer n bape kos pemasangan .... TQ
 
Sponsored Post

qreemall

Legendary Member
Messages
19,645
Joined
Mar 22, 2008
Messages
19,645
Reaction score
54
Points
120
kt alamanda bkn slalu ade offer psg astro?
 

adioz88

Super Active Member
Messages
6,659
Joined
Jun 15, 2008
Messages
6,659
Reaction score
11
Points
65
Aku nak mintak jasa baik korang carikan org yg leh pasangkan astro kat umah aku area putrajaya ..... aku cari pakej bawah rm50 jer n bape kos pemasangan .... TQ

bro, tak ada pakej barah Rm59.95 untuk dipohon sekarang
Paling minimum bulanan Rm59.95, dan pemasangan Rm50
:)
Saya boleh tolong seperti thread saya sebelum ni.
Thread tu tutup sebab ada pihak yang DENGKI :)
Kalau nak apply PM saya
 

eboss

CG Hardcore
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
bro, tak ada pakej barah Rm59.95 untuk dipohon sekarang
Paling minimum bulanan Rm59.95, dan pemasangan Rm50
:)
Saya boleh tolong seperti thread saya sebelum ni.
Thread tu tutup sebab ada pihak yang DENGKI :)
Kalau nak apply PM saya

apsal lak kata DENGKI silap tu DENGKIL kot

:eek::eek::eek:
 

Mr.CEO

Active Member
Messages
1,007
Joined
May 15, 2008
Messages
1,007
Reaction score
12
Points
25
Aku nak mintak jasa baik korang carikan org yg leh pasangkan astro kat umah aku area putrajaya ..... aku cari pakej bawah rm50 jer n bape kos pemasangan .... TQ
aku leh tolong pasangkan piring dia tu..RM50 terhad utk umah teres je...apartment ..kondo or flat aku takmo...aku gayat woo:)):))

area putrajaya & puchong je tau
 

Sureduit

Super Active Member
Messages
5,046
Joined
Jul 18, 2006
Messages
5,046
Reaction score
25
Points
75
aku baru je pasang sebelom raya hari tu
pakej aku ambik yg RM37.95sen jee..nie kira layan besa besa jaa..:D

charge upah pasang depa ambik RM30 inggit je...kat area aku di kedah nie la
kat sana aku tak tau laa :D:D
 
Last edited:

NEMO

CG Super Hardcore Club
Messages
109,190
Paid Membership
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,190
Reaction score
1,043
Points
1,101
aku baru je pasang sebelom raya hari tu
pakej aku ambik yg RM37.95sen jee..nie kira layan besa besa jaa..:D

charge upah pasang depa ambik RM30 inggit je...kat area aku di kedah nie la
kat sana aku tak tau laa :D:D

rm37 tu canel apa ada selain canel 101 hingga 200
 

arapaima

Active Member
Messages
1,701
Joined
Jan 28, 2008
Messages
1,701
Reaction score
22
Points
30
aku leh tolong pasangkan piring dia tu..RM50 terhad utk umah teres je...apartment ..kondo or flat aku takmo...aku gayat woo:)):))

area putrajaya & puchong je tau

rm tu utk pakej bape..???
 

arapaima

Active Member
Messages
1,701
Joined
Jan 28, 2008
Messages
1,701
Reaction score
22
Points
30
aku baru je pasang sebelom raya hari tu
pakej aku ambik yg RM37.95sen jee..nie kira layan besa besa jaa..:D

charge upah pasang depa ambik RM30 inggit je...kat area aku di kedah nie la
kat sana aku tak tau laa :D:D

aku cari yg camni la....klu bleh...byk web iklan yg aku jumpa pomot camni tp bile call terus ckp "yg tu dah abis"...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register