BTC USD 23,021.9 Gold USD 1,927.96
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Pasang Astro...!!!!

Sponsored Post

adioz88

Super Active Member
Messages
6,659
Joined
Jun 15, 2008
Messages
6,659
Reaction score
12
Points
65
Aku nak mintak jasa baik korang carikan org yg leh pasangkan astro kat umah aku area putrajaya ..... aku cari pakej bawah rm50 jer n bape kos pemasangan .... TQ

bro, tak ada pakej barah Rm59.95 untuk dipohon sekarang
Paling minimum bulanan Rm59.95, dan pemasangan Rm50
:)
Saya boleh tolong seperti thread saya sebelum ni.
Thread tu tutup sebab ada pihak yang DENGKI :)
Kalau nak apply PM saya
 

eboss

CG Hardcore
gemgem
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,896
Points
591
bro, tak ada pakej barah Rm59.95 untuk dipohon sekarang
Paling minimum bulanan Rm59.95, dan pemasangan Rm50
:)
Saya boleh tolong seperti thread saya sebelum ni.
Thread tu tutup sebab ada pihak yang DENGKI :)
Kalau nak apply PM saya

apsal lak kata DENGKI silap tu DENGKIL kot

:eek::eek::eek:
 

Mr.CEO

Active Member
Messages
1,007
Joined
May 15, 2008
Messages
1,007
Reaction score
12
Points
25
Aku nak mintak jasa baik korang carikan org yg leh pasangkan astro kat umah aku area putrajaya ..... aku cari pakej bawah rm50 jer n bape kos pemasangan .... TQ
aku leh tolong pasangkan piring dia tu..RM50 terhad utk umah teres je...apartment ..kondo or flat aku takmo...aku gayat woo:)):))

area putrajaya & puchong je tau
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
gemgemgem
Messages
109,191
Paid Membership
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,191
Reaction score
1,043
Points
1,101
aku baru je pasang sebelom raya hari tu
pakej aku ambik yg RM37.95sen jee..nie kira layan besa besa jaa..:D

charge upah pasang depa ambik RM30 inggit je...kat area aku di kedah nie la
kat sana aku tak tau laa :D:D

rm37 tu canel apa ada selain canel 101 hingga 200
 

arapaima

Active Member
Messages
1,701
Joined
Jan 28, 2008
Messages
1,701
Reaction score
22
Points
30
aku baru je pasang sebelom raya hari tu
pakej aku ambik yg RM37.95sen jee..nie kira layan besa besa jaa..:D

charge upah pasang depa ambik RM30 inggit je...kat area aku di kedah nie la
kat sana aku tak tau laa :D:D

aku cari yg camni la....klu bleh...byk web iklan yg aku jumpa pomot camni tp bile call terus ckp "yg tu dah abis"...
 
Sponsored Post

Top
Log in Register