Part Time Study

CG Sponsors




mazlanmd

Fun Poster
Joined
Jun 4, 2008
Messages
138
Reaction score
0
Points
10
Askm.. ada tak geng2 CG kat sini yg tgh amik part time study kat mana2 U... aku nak tau la..dan igt nak amik degree jugak..TQ
:)cgrock
 
Sponsored Post

zulco

Active+ Member
Joined
Jun 7, 2008
Messages
3,245
Reaction score
33
Points
40
aku nak ambil kat UKM degree utk IT part time...
 

mazlanmd

Fun Poster
Joined
Jun 4, 2008
Messages
138
Reaction score
0
Points
10
ko tgh keje la skg ni...? so kelas ko macam mana?
 

sleepsheep

Active Member
Joined
Nov 23, 2007
Messages
2,263
Reaction score
2
Points
25
mana lagik bagus?? wat fulltime or wat part time?? aku ngah kompius gak nihh..

kalo part time..maybe lagik senang nak lulus sbb lecturer tau kite bekerja..ekekekeke..tapi aku plak mcm ssh nak bagi komitmen kalo wat part time nihh..tak larat la after opis hour pi blaja plak..huhuhu..

kalo full time..kite bersaing ngan dak2 fresh dari spm/stpm...lecturer pom akan anggap setaraf..kurang advantage(takde markah kesian dari lecturer:p)..tp leh concentrate more kat study laa..takyah pikir psl kerja..

aku bingungg...:((
 

taurusboyz90

Legendary Member
Joined
Apr 20, 2008
Messages
10,017
Reaction score
119
Points
123
mana lagik bagus?? wat fulltime or wat part time?? aku ngah kompius gak nihh..

kalo part time..maybe lagik senang nak lulus sbb lecturer tau kite bekerja..ekekekeke..tapi aku plak mcm ssh nak bagi komitmen kalo wat part time nihh..tak larat la after opis hour pi blaja plak..huhuhu..

kalo full time..kite bersaing ngan dak2 fresh dari spm/stpm...lecturer pom akan anggap setaraf..kurang advantage(takde markah kesian dari lecturer:p)..tp leh concentrate more kat study laa..takyah pikir psl kerja..

aku bingungg...:((
kalau aku..baik amik part time..tapi makan masa la:))
 

jibam

Fun Poster
Joined
Aug 6, 2008
Messages
938
Reaction score
10
Points
30
kalau x bole free kan masa lebih kurang 3-4 tahun better jgn ambik part time study... mmg kantoi sekerat jln..
aku dah abis study kat Open U.. mmg letih gila... dr masa sampai la ke RM...
 

ezis2u

Super Active Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
9,747
Reaction score
22
Points
75
p/time jer kut lebih baik sebab ko dah bekerja dah biasa pegang duit bbnyak nanti klu buat f/time sangap la pulak lain ler klu ko bnyak reter...
 

marlen

Legendary Member
Joined
May 27, 2008
Messages
16,925
Reaction score
31
Points
125
mana lagik bagus?? wat fulltime or wat part time?? aku ngah kompius gak nihh..

kalo part time..maybe lagik senang nak lulus sbb lecturer tau kite bekerja..ekekekeke..tapi aku plak mcm ssh nak bagi komitmen kalo wat part time nihh..tak larat la after opis hour pi blaja plak..huhuhu..

kalo full time..kite bersaing ngan dak2 fresh dari spm/stpm...lecturer pom akan anggap setaraf..kurang advantage(takde markah kesian dari lecturer:p)..tp leh concentrate more kat study laa..takyah pikir psl kerja..

aku bingungg...:((

buat la PJJ..

gi kelas seminggu sekali je..

lain semua online..

so rs nya xde la penat sgt kan..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register