part-time streamyx agent - earn around 2k per month

CG Sponsors




MyBroadband

Active Member
Joined
Sep 6, 2008
Messages
1,350
Reaction score
38
Points
30
salam.

aku rasa aku dah ade thread mencari agent,tapi ntah tak jumpe plak :eek: . ni proper sket kat section vacancies.

sape nak jadi agent streamyx? kenapa aku kata 2k per month? sebab ni buat part time jek.kalau buat full time cam member aku,income dia almost 20k.. streamyx je beb!!

macam kat thread lama aku, aku offer 150% utk setiap successful application. senang dan mudah kira, aku akan fixed kan 150% sahaja. kalau prestasi bagus setiap bulan,aku akan upkan percentage tu..

untuk permulaan, aku akan bayar rm30 dulu utk registration pertama.cos aku takmau ade org register utk rumah sendri,and makan 150%..pastu tak buat sales langsung.. baki akan di bank in bersama komisen2 yg lain selepas itu..

cara kira komisen :

contoh: package combo rm90,rm110,rm140

rm90 - rm 25 = rm 65 x 150% = rm 97.50
rm110 - rm 25 = rm 85 x 150% = rm127.50
rm140 - rm 25 = rm 115 x 150% = rm172.50

kalau dpt 10 org register combo 1mb dalam sebulan, korang dah dpt side income rm1275 cam gitu jek..setakat ni dah 5 org buat camgitu under aku.student jek

senang je keje korang..promote,promote,promote.. tapi utk agent bawah aku,aku mmg utamakan SERVICE yg tiptop.jgn dah dpt information utk register,pastu buat boddo je takde update client.

cara yg senang utk registerkan clients:
1. dptkan information seperti
fullname
ic number (old and new) << sila buat copy/fotostat/scan
contact number
house address
streamyx package
reference number ( nombor jiran utk lajukan process register fixed line)

2. submitkan kat email aku

3. aku akan submitkan reference number after dah submit kat TM, and contact number contractor utk follow-up

itu jek... sebarang pertanyaan,sila sms/call aku..:)cgrock
 
Sponsored Post

rizaldin

Fun Poster
Joined
Jun 25, 2006
Messages
297
Reaction score
3
Points
15
Salam bro..,

ada tak leaflet atau pamplet atau bunting untuk bantu promosi..?? Rasa cam berminat sbb aku ada kedai komputer ni...
 

MyBroadband

Active Member
Joined
Sep 6, 2008
Messages
1,350
Reaction score
38
Points
30
Salam bro..,

ada tak leaflet atau pamplet atau bunting untuk bantu promosi..?? Rasa cam berminat sbb aku ada kedai komputer ni...
bole diusahakan..PM aku contact number..aku akan call esok.. :)
 

redox6464

Banned
Joined
Feb 2, 2007
Messages
2,372
Reaction score
57
Points
30
aku plak kje jawab call utk stimix je hari2..

haih.. hari2 ade cust tny sal nk register.
best gak kalo wat kje ni..
 

His777ham

Active Member
Joined
Feb 19, 2008
Messages
2,156
Reaction score
3
Points
25
bro send aku brosur ke apa ke kat emel aku..
aku nak promote kan kat org org opis aku..depa dok keliru lah..

aku nak kasi clear dan suurh dia org daftar kat aku..

emel aku [email protected]
 

MyBroadband

Active Member
Joined
Sep 6, 2008
Messages
1,350
Reaction score
38
Points
30
aku plak kje jawab call utk stimix je hari2..

haih.. hari2 ade cust tny sal nk register.
best gak kalo wat kje ni..
bole je bro. tips utk ambik client, kau ambik number hp dia jek bile nak register..nanti2 kau call la..untung oo..kat menara TM tu pon,kawan aku dpt 20 org setiap hari call mau register..tak record suara kat sane.. :))
 
Sponsored Post
Top
Log in Register