BTC USD 32,536.0 Gold USD 1,775.80
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Part Time "offline"

syara

Freshie
Joined
Apr 3, 2007
Messages
13
Reaction score
0
Points
3
dah mcm ni,aku dah xharap sgt la...
tp kalo btl pon bgs gak.heheheh

blh la cover blnja aku yg trk bulan ni...
2 mggu lps aku xcident..
dah la luka, minah tu blh blah slmber jer lps hntr aku kat SJMC.
SJMC tuu... aku dah la br kat sini, mn nk tau. ikt org hntr jelah.
HANTU btl... mahal siot aku kn... 2500.00 tuuu..
tu yg aku mmg semangat cr part time.

dia xbyr 1 sen pon ko tau... bengang jer aku ngan minah tu.
tp mls ar nk gaduh.. suka hati dia la... dah xder rezeki aku kan...huhuhu
 
Sponsored Post

syara

Freshie
Joined
Apr 3, 2007
Messages
13
Reaction score
0
Points
3
sowi... nape tah smpi 3 kali bnd sm aku send..
xsengaja la..eheheh
 

building

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2007
Messages
9,831
Reaction score
57
Points
70
dah mcm ni,aku dah xharap sgt la...
tp kalo btl pon bgs gak.heheheh

blh la cover blnja aku yg trk bulan ni...
2 mggu lps aku xcident..
dah la luka, minah tu blh blah slmber jer lps hntr aku kat SJMC.
SJMC tuu... aku dah la br kat sini, mn nk tau. ikt org hntr jelah.
HANTU btl... mahal siot aku kn... 2500.00 tuuu..
tu yg aku mmg semangat cr part time.

dia xbyr 1 sen pon ko tau... bengang jer aku ngan minah tu.
tp mls ar nk gaduh.. suka hati dia la... dah xder rezeki aku kan...huhuhu

cian plak aku dengo... harap part - time tu real tp KALO DIA MINTAK HANG BAYAR pe² hang angkat jek sepanduk :(scam kat dorang...

wish u all da besh..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register