BTC USD 40,780.6 Gold USD 1,866.93
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Part Time "offline"

Sponsored Post

kawe78

Active Member
Joined
Feb 15, 2006
Messages
1,487
Reaction score
4
Points
25
sekadar nasihat la ye...
apa2 pun tingkatkn keselamatan.... dunia skrg cam2 taktik(modus operand) org cipta utk perangkap mangsa.
hati2 la deq ek, pastikn semuanya selamat
 

klon8504

Super Active Member
Joined
Jun 21, 2008
Messages
5,110
Reaction score
6
Points
65
sekadar nasihat la ye...
apa2 pun tingkatkn keselamatan.... dunia skrg cam2 taktik(modus operand) org cipta utk perangkap mangsa.
hati2 la deq ek, pastikn semuanya selamat

betul gak ape awk ckp.. kena gak berhati hati.. karang keje dah buat.. penat dpt.. habuan tk dpt dpt lagi
 

hazel07

Active Member
Joined
Jun 14, 2008
Messages
1,088
Reaction score
11
Points
25
tuan tanah..kalau ok aku nk gak...hehehhe...
 

syara

Freshie
Joined
Apr 3, 2007
Messages
13
Reaction score
0
Points
3
tah jadi tah idok lg ni... xder pon org kol aku lg tau. dah naik tensen aku..huhuhu
ni nama syarikat aku g intrvw ari tu:

MEGA CONCEPT ACCESS RESOURCES
lot 7.23A, 7th Floor,
Imbi Plaza,
No. 28 Jalan Imbi,
KL.

Kalo kol 4 diorang xkol aku, aku nk kol tny la...hehehe
 

building

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2007
Messages
9,831
Reaction score
57
Points
70
tah jadi tah idok lg ni... xder pon org kol aku lg tau. dah naik tensen aku..huhuhu
ni nama syarikat aku g intrvw ari tu:

MEGA CONCEPT ACCESS RESOURCES
lot 7.23A, 7th Floor,
Imbi Plaza,
No. 28 Jalan Imbi,
KL.

Kalo kol 4 diorang xkol aku, aku nk kol tny la...hehehe

cuba arr call skrang
 

syara

Freshie
Joined
Apr 3, 2007
Messages
13
Reaction score
0
Points
3
aku dah kol dah... tp ktnya nk check dulu.
nnti aku update lg kalo paper hal.

just wait n see la... saspen siotttt..
kehkehkeh
 

cput

Super Active Member
Joined
Mar 12, 2008
Messages
6,549
Reaction score
5
Points
65
actually, aku dah kena 2x kali dah menda neh

mcm biasa memula gi interview pastue dia kata kita suitable gegila utk job but then kena byr 100-150 utk dptkan job, mcm fees le kononnyer, diorg akan buatkan resume le, profile le utk kita

pastue diorg ambik gmbr n bg cd copy 1 kat kita n aid kat dalam tue ada agreement n all that

then dia kata byk job, esok dia akan call, pastue kita dok tunggu2 takde kol, bile kol nanti dia kata "nanti saya refer pd pegawai berkenaan, or jwpn paling best "syarikat yang offer keje neh skang ada internal problem, so diorg takde job nak bgi utk sementara waktu, takpe nanti kita cari lain"

pastue sampai sudah kompem takde benda..

but menda neh dah ada dlm tribunal pengguna, kot takde jwpn gak, gi je wat tuntutan kat tribunal, make sure buat skang sebab nanti bile syarikat tutup n guna nama lain, then menyesal tak sudah..
 

syara

Freshie
Joined
Apr 3, 2007
Messages
13
Reaction score
0
Points
3
aku mcm dah xharap sgt...
tp kalo btl pon bgs gak.heheheh

blh la cover blnja aku yg trk bulan ni...
2 mggu lps aku xcident..
dah la luka, minah tu blh blah slmber jer lps hntr aku kat SJMC.
SJMC tuu... aku dah la br kat sini, mn nk tau. ikt org hntr jelah.
HANTU btl... mahal siot aku kn... 2500.00 tuuu..
tu yg aku mmg semangat cr part time.

dia xbyr 1 sen pon ko tau... bengang jer aku ngan minah tu.
tp mls ar nk gaduh.. suka hati dia la... dah xder rezeki aku kan...huhuhu
 

syara

Freshie
Joined
Apr 3, 2007
Messages
13
Reaction score
0
Points
3
aku mcm dah xharap sgt...
tp kalo btl pon bgs gak.heheheh

blh la cover blnja aku yg trk bulan ni...
2 mggu lps aku xcident..
dah la luka, minah tu blh blah slmber jer lps hntr aku kat SJMC.
SJMC tuu... aku dah la br kat sini, mn nk tau. ikt org hntr jelah.
HANTU btl... mahal siot aku kn... 2500.00 tuuu..
tu yg aku mmg semangat cr part time.

dia xbyr 1 sen pon ko tau... bengang jer aku ngan minah tu.
tp mls ar nk gaduh.. suka hati dia la... dah xder rezeki aku kan...huhuhu
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register