BTC USD 23,827.3 Gold USD 1,957.53
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Part Time "offline"

syara

Freshie
Messages
13
Joined
Apr 3, 2007
Messages
13
Reaction score
0
Points
3
Ader sesape th tak psl part time 'offline' ni? ari tu aku g interview utk jd kerani kat rmh. diorang kt every week akan dpt 1 job. lps siap job tu br diorang bg payment. kalo iktkan aper yg di beritahu, biasanya kn taip tender (50Pages) seminggu.

smlm wakilnya dah kol ckp tggu pekerja dia kol sblm hari khamis (27 dec) utk tetapkan bila nk ambik job.

aper pendapat korang? leh percaya tak? aku dok tggu esk la ni, nk tngk ader org kol ker tak...
 
Sponsored Post

building

Super Active Member
Messages
9,831
Paid Membership
Joined
Apr 2, 2007
Messages
9,831
Reaction score
57
Points
70
nnt aku tngk esk cemana. paper hal aku update kat sini. ktnya kalo pekerja dia xkol aku esk, dia soh bgtau dia blk. aku hrp2 menjadi la...

aku sengkek siottt bln ni...huhuhu

hahaha .. kalo green light hang heboh2 arr kat sini cuz aku rasa ramai g yg nak wat part time real job..

kalo red light pun hang khabaq sini gak utk kitaorg amik iktibar n kutuk/kondem kompeni tu
 
Sponsored Post

Top
Log in Register