Part Time "offline"

CG Sponsors




syara

Freshie
Joined
Apr 3, 2007
Messages
13
Reaction score
0
Points
3
Ader sesape th tak psl part time 'offline' ni? ari tu aku g interview utk jd kerani kat rmh. diorang kt every week akan dpt 1 job. lps siap job tu br diorang bg payment. kalo iktkan aper yg di beritahu, biasanya kn taip tender (50Pages) seminggu.

smlm wakilnya dah kol ckp tggu pekerja dia kol sblm hari khamis (27 dec) utk tetapkan bila nk ambik job.

aper pendapat korang? leh percaya tak? aku dok tggu esk la ni, nk tngk ader org kol ker tak...
 
Sponsored Post

building

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2007
Messages
9,831
Reaction score
57
Points
70
dorang de charge pe2 kat ko x.. slagi ko xbayar kat dorang on je arr..
 

roslinda

Active Member
Joined
Jun 4, 2006
Messages
1,874
Reaction score
10
Points
25
ko cuba je dulu...klu ok...aku nak gak..kekekee
 

syara

Freshie
Joined
Apr 3, 2007
Messages
13
Reaction score
0
Points
3
nnt aku tngk esk cemana. paper hal aku update kat sini. ktnya kalo pekerja dia xkol aku esk, dia soh bgtau dia blk. aku hrp2 menjadi la...

aku sengkek siottt bln ni...huhuhu
 

Rizza

Active+ Member
Joined
Jul 11, 2008
Messages
2,560
Reaction score
7
Points
25
biase diorang akan suruh byr dulu
lepas tu tunggu la bape taun
bukan semue la,ade jugak company yg betul
interview dekat comp mane?
 

syara

Freshie
Joined
Apr 3, 2007
Messages
13
Reaction score
0
Points
3
lupa la nm company tu ape....
nnti esk aku bgtau nm compny tu.
aku g interview ari sbtu mggu lps.
kat jln imbi. dkt ngan low yat tuu...
 

building

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2007
Messages
9,831
Reaction score
57
Points
70
nnt aku tngk esk cemana. paper hal aku update kat sini. ktnya kalo pekerja dia xkol aku esk, dia soh bgtau dia blk. aku hrp2 menjadi la...

aku sengkek siottt bln ni...huhuhu
hahaha .. kalo green light hang heboh2 arr kat sini cuz aku rasa ramai g yg nak wat part time real job..

kalo red light pun hang khabaq sini gak utk kitaorg amik iktibar n kutuk/kondem kompeni tu
 

brozul

Super Active Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
8,469
Reaction score
28
Points
70
try la dulu...if btol bgtau...ramai nak join ni...
 

wealthgainer

Legendary Member
Joined
May 20, 2007
Messages
13,976
Reaction score
42
Points
120
Try je kalo takde dorang mintak upfront sebagai tanda ke'serius'an ko :D..
Kalo mintak esok..ko blah je...:D
 

klon8504

Super Active Member
Joined
Jun 21, 2008
Messages
5,110
Reaction score
6
Points
65
urm betul tu.. ramai yang menuggu nk buat side income
 
Sponsored Post
Top
Log in Register