Part Time / Full Time .. Warga kuantan free RM50.00 tunai

CG Sponsors




world

Super Active Member
Joined
Dec 20, 2006
Messages
5,055
Reaction score
229
Points
73
warga kuantan,temerloh,kemaman...RM50 percuma !


kami adalah sebuah syarikat yg memberi perkhidmatan mengurangkan bebanan kad kredit pelanggan ..

lihat : www.uruskredit.wordpress.com

Anda berminat untuk menjadi agen ?

Baiklah untuk menjadi agent , kami memelukan mereka yang benar-benar berminat dan berkomitment kerana pekerjaan ini .

Komisen/ Pembahagian keuntungan adalah 3% dari jumlah RM yg diconvert oleh pelanggan .

Contoh :

Pelanggan convert RM20,000.00 dari kad kreditnya

= rm20,000.00 x 3% = Rm600 ( komisen agent )

Syarat untuk jadi agent ?

1. Warganegara Malaysia
2. Berumur 18 tahun keatas
3. Boleh membaca dan mengira
4. Bayaran rm400 shj.

Bonus - bonus lain juga ada disediakan, selepas daftar akan diterangkan lebih lanjut.

Berminat :

019-9691010 ( azman )

[email protected]

Ym : azmanhus

TQ

Khas untuk warga kuantan,temerloh,kemaman : RM100 untuk 10 orang pertama mendaftar !
 
Last edited:
Sponsored Post

world

Super Active Member
Joined
Dec 20, 2006
Messages
5,055
Reaction score
229
Points
73
Khas untuk warga kuantan,temerloh,kemaman : RM100 untuk 10 orang pertama mendaftar !
 

ejalmlk

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Aug 8, 2008
Messages
10,497
Reaction score
43
Points
120
untuk orang melaka mcm saya plak ... mcm mana
 

world

Super Active Member
Joined
Dec 20, 2006
Messages
5,055
Reaction score
229
Points
73
untuk orang melaka mcm saya plak ... mcm mana
org melaka pun boleh ... RM100 tu skim galakan untuk warga kuantan sebenarnya ... kami nak buka office dikuantan dalam masa terdekat..

org melaka pun kalau minat kami tetap terima

TQ
 

world

Super Active Member
Joined
Dec 20, 2006
Messages
5,055
Reaction score
229
Points
73
warga kuantan,temerloh,kemaman : RM100 free untuk 10 orang pertama mendaftar !
 

matalim

Legendary Member
Joined
Jan 7, 2007
Messages
15,794
Reaction score
58
Points
120
tanya skit tuan tanah... juz tpikir lak macam mana bank buat duit dgn transfer kredit...? pindah je dapat komisyen... x paham?:-? bukan menguji nih. memang x paham...
 

world

Super Active Member
Joined
Dec 20, 2006
Messages
5,055
Reaction score
229
Points
73
Tak der hal.. tak faham saya akan bagi terang skit ..

Kerja kita adalah mencari mereka yang mempunyai masalah dalam membayar kad kredit ..

Untuk pengetahuan pengguna kad kredit akan dikenakan 1.5% caj keatas baki terakhir/baki belum bayar setiap bulan.. dan kalau setahun jadi 18% ..

Jadi syarikat kami menawarkan perkhidmatan untuk mengurangkan interest tersebut kepada 0% (sistem ezypayment ) dan pengguna hanya perlu membayar sedikit servis caj ..

boleh rujuk sini : www.uruskredit.wordpress.com

komisen bagi agent adalah 3% dari jumlah yg diconvert ke sistem ezypayment ini ..

cth : pengguna convert RM10k X 3% = RM300 ... Mudah sahaja..

P/s : Ini Bukan sistem pinjaman wang/along.. Syarikat hanya menukar sistem bayaran biasa kepada sistem ezypayment ..

Pengguna akan tetap membayar hutang dengan bank cuma dengan 0%..

Penerangan lanjut Boleh YM ( azmanhus )atau email saya ..
 

world

Super Active Member
Joined
Dec 20, 2006
Messages
5,055
Reaction score
229
Points
73
nak daftar 2 yang nak kena bayar rm400..pergghhh!!!
Yup daftar rm400.00 , tapi sekejap jer dapat balik rm400.00 sebab sekarang ramai orang yang terdesak nak selesaikan masalah kad kredit ni ..

warga kuantan,temerloh,kemaman ... ada yg berminat ?
 

world

Super Active Member
Joined
Dec 20, 2006
Messages
5,055
Reaction score
229
Points
73
Assalamualaikum,

warga kuantan,temerloh,kemaman ... alhamdulillah semua nampaknya mempunyai part time jobs yg lebih menarik agaknya ... namun kerjaya sebagai agen JLFirst tidak kurang hebatnya yg mana Bonus yg dibayar bagi setiap kes yg berjaya kita selesaikan adalah sebanya 3 % ..

Contoh :

Client menyelesaikan hutang kad kreditnya RM20,000.00

Maka kita akan menerima komisen sebanyak RM600.00 tunai ..

Jika kita mampu menyelesaikan lebih dari itu maka lagi banyak komisen kita ..

Yang paling penting syarikat tidak menetapkan sebarang target bulanan untuk kerja ini.. terpulang kepada kita , banyak kes banyaklah komisen kita
 
Sponsored Post
Top
Log in Register