part time agent customer service

CG Sponsors




jebatderhaka77

Active+ Member
Joined
Jan 31, 2008
Messages
2,712
Reaction score
6
Points
25
salam. bersempena dengan program yg saya akan mulakan pada 1/1/2009. saya akan mengadakan roadshow keseluruh malaysia insyaallah. maka saya ingin menjemput kpd mereka yg ingin menambah pendapatan dgn menjadi agent customer service kpd program yg saya akan lancarkan nanti.:) hanya 5 orang sahaja bagi setiap negeri.:)

tugas:

1. menjawab panggilan daripada pelanggan yg ingin mengetahui perjalanan program. itu shj.:D ( training akan disediakan )

ganjaran:

1. komisyen yg lumayan berdasarkan kpd berapa ramai peserta yg menghadiri taklimat melalui anda. cth: kalau ada seratus org yg hadir melalui anda. anggaran rm 5 x 100 = rm 500 begitulah seterusnye. ( training juga akn disediakan )

yg berminat boleh sms saya nama penuh, alamat dan no utk dihubungi ke 014 9163964.

segala pertanyaan boleh di buat di thread ini. insyaallah saya akn menjawabnye. tq:D
 
Sponsored Post

eizlien_82

Active+ Member
Joined
Dec 2, 2008
Messages
3,367
Reaction score
52
Points
30
best nih..
tapi partime caner ek waktu kejer dia??

hurm kalu orang yang dah bekerja masih boleh join ker???
 

jebatderhaka77

Active+ Member
Joined
Jan 31, 2008
Messages
2,712
Reaction score
6
Points
25
best nih..
tapi partime caner ek waktu kejer dia??

hurm kalu orang yang dah bekerja masih boleh join ker???
tq krn bertanya.:) masa bekerja tidak tentu, senang kata customer call itulah waktu bekerjanye. malam ke siang tgk customer nak call waktu bile. tapi kalau dah malam tu dlm kul 11 lebih ke nak tutup handphone terpulanglah. ( tapi kene ingat customer itu duit ):D

tak kisah kalau dah keje ke belum, as long boleh handle call customer kira dah ok. tu sebab part time.:D
 

Muhammad_27

Super Active Member
Joined
Nov 8, 2007
Messages
7,914
Reaction score
86
Points
70
Kira cari client la nie?

tapi pakai kedit sendiri yang pedih..klu tak dapat client
 

jebatderhaka77

Active+ Member
Joined
Jan 31, 2008
Messages
2,712
Reaction score
6
Points
25
Kira cari client la nie?

tapi pakai kedit sendiri yang pedih..klu tak dapat client
kerja anda hanya menjawab panggilan shj. takyah call2 buang duit je.:D pemasaran saya yg akn handle.:D tugas anda hanya jawab panggilan dan menerangkan perjalanan program.:)
 

jebatderhaka77

Active+ Member
Joined
Jan 31, 2008
Messages
2,712
Reaction score
6
Points
25
drp johor sudah mendaftar seorang. tq bro. nanti saye update bile perjumpaan. terhad hanya 5 org shj utk setiap negeri.:D
 

shukcaya

Legendary Member
Joined
Mar 28, 2008
Messages
14,436
Reaction score
23
Points
115
aku nk jugk..
aku kt kL..
pm aku..
aku out dlu..
memalam kang aku on..
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register