Part time agen rumah

CG Sponsors




herry

Fun Poster
Joined
Oct 31, 2008
Messages
202
Reaction score
0
Points
10
Assalamualaikum warga CG, saya nak tanya ada sesape tak yang tau untuk cari peluang wat keje part time agen perumahan..kalau ada sesape tahu boleh sms saya k..plzzz.. ni no fon saya 0133884541
 
Sponsored Post

roziex

Active Member
Joined
Oct 27, 2008
Messages
1,825
Reaction score
273
Points
41
cube cari kat vacancies section
 

herokicap

Active Member
Joined
Dec 13, 2007
Messages
1,596
Reaction score
2
Points
25
mesti ko terpengaruh dengan iklan hsbc amanah tu kan?
aku pun
anyway,
kalau ader,
minta pm aku sekali
thanks
 

adamma

CG Top Poster Club
Joined
Mar 7, 2007
Messages
23,639
Reaction score
39
Points
120
kata dh blh tmbh paypal 500USD free, knp prlu cari keja lg ni bro..
 

Authentic

Active Member
Joined
Feb 4, 2009
Messages
1,691
Reaction score
56
Points
30
ha'ah..nak gak jd agen part time untuk rumah ni..kereta ke..


sni kat mne eh?
 

nizamk

Freshie
Joined
Feb 8, 2009
Messages
45
Reaction score
0
Points
6
Saya nak jual rumah saya kat Kuala Pilah, Semi D satu tingkat, tanah 4000 kp. Rumah siap tahun 1987, nak jual murah-murah saja sebab sapa beli dia kena repair sikit baru boleh duduk. Saya beli dulu harga RM 85,000. Saya tak letak harga, the highest bidder will get it. Tel. saya 019-6361719.
 

mamamoto

Fun Poster
Joined
Jan 4, 2008
Messages
287
Reaction score
1
Points
15
bole contact aku bro
area shah alam subang puchong klang
lembah klang lah senang hehe
how to do n what to do
we teach everything
hq kat klang
operation office kat sek 7 shah alam
meh ler ramai2

aidil 016 265 3064
[email protected]
IPC island property consultant
 

eapui

Active+ Member
Joined
Dec 28, 2007
Messages
4,827
Reaction score
7
Points
25
huhu...aku minat gakk..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register