BTC USD 57,245.5 Gold USD 1,779.20
Time now: Jun 1, 12:00 AM

part time accounting services and bookeeper

mukhsin

Fun Poster
Messages
422
Joined
Mar 18, 2008
Messages
422
Reaction score
0
Points
10
hi...saya ada menyediakan perkhidmatan menyediakan akaun untuk syarikat, perniagaan tunggal serta perkongsian..:)

secara mingguan / bulanan/ tahunan..bergantung kpd anda..

caj yang amat2 berpatutan...

officer kami yg berpengalaman dlm bidang bookeeping dan perakauan..reporting dan analysis...sedia membantu menyelasaikan masalah perakauanan anda...

hubungi shah 0192822892

atau PM untuk segala pertanyaan..:)
 
Sponsored Post

akay

Banned
Messages
14,865
Joined
Jan 30, 2008
Messages
14,865
Reaction score
17
Points
115
kalu dpt customer ramai mmg masyuk ni..
aku menten 2 kompeni je utk menten wat account..
satu wat yearly satu monthly..
lepas la duit blanja..
dulu ade gak yang nak bagi byk tp da dok kl ni cam xlarat lak nak fokus
 

mukhsin

Fun Poster
Messages
422
Joined
Mar 18, 2008
Messages
422
Reaction score
0
Points
10
kalu dpt customer ramai mmg masyuk ni..
aku menten 2 kompeni je utk menten wat account..
satu wat yearly satu monthly..
lepas la duit blanja..
dulu ade gak yang nak bagi byk tp da dok kl ni cam xlarat lak nak fokus

memula nak keje dulu byk gak aku buat...

skrg nak buat balik...nak tambah skit pendapatan n isi masa lapang..

xde ker contact bg maintain baik nyer ni..klang valey area
 

mukhsin

Fun Poster
Messages
422
Joined
Mar 18, 2008
Messages
422
Reaction score
0
Points
10
bump...year end dah ni...hope ada yg sudi dgn perkhidmatan kami...

0192822892...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register