BTC USD 59,147.4 Gold USD 1,802.53
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Part Halfcut Kenderaan di Sekat Kerajaan?

waxco7

Fun Poster
Joined
Nov 15, 2009
Messages
312
Reaction score
0
Points
10
Salam..
nak tnya korang la... btol ke start tahun ni (tak pasti bulan berapa) kerajaan akan sekat apa2 barang halfcut dari luar negara masuk ke Malaysia? maknanya lepas ni kita dah tak bleh convert enjin la... ada sape2 bleh kompom kan?
 
Sponsored Post

kalau

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123
napa pulak nak sekat?
 

[email protected]

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Jul 16, 2009
Messages
20,561
Reaction score
571
Points
166
mmg confirm...aku tgk pun skg kedai2 halfcut dh tutup klu kat jb nie....
 

zerotech

Super Active Member
Joined
Mar 3, 2009
Messages
9,284
Reaction score
106
Points
73
bende nih dari awal tahun atau tahun lepas lagi aku dah dengar..
ada kata betul ada kata tak betul... ntah ler
 

zuljaalaa

Legendary Member
Joined
Jun 3, 2006
Messages
11,897
Reaction score
56
Points
125
oit.. tak laku ler vendor proton selagi half cut ni ada.. ape daa korang ni tak support kroni lansung
 

iwak

Super Active Member
Joined
Mar 21, 2008
Messages
7,594
Reaction score
37
Points
80
mne nk cari halfcat saga blm cmni
 

waxco7

Fun Poster
Joined
Nov 15, 2009
Messages
312
Reaction score
0
Points
10
napa pulak nak sekat?

tu hari hantar servis kereta.. then saje je tanya pasal barang halfcut ni.. then diorang inform kt aku pasal benda ni.. aku tanya kat member satu office aku.. dia pon cakap benda yg sama.. macam tak percaya je sebab takde sumber yg sahih..
 

kalau

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123
sekat semua hapkat spisis keta ka ni?
 

kalau

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123
oit.. tak laku ler vendor proton selagi half cut ni ada.. ape daa korang ni tak support kroni lansung

aku cuma sapot kroncong.....:)paid

nak sapot kroni.....:(scam
 

LORDZ666

Active+ Member
Joined
Apr 26, 2007
Messages
3,672
Reaction score
5
Points
25
bende nih dari awal tahun atau tahun lepas lagi aku dah dengar..
ada kata betul ada kata tak betul... ntah ler

yer la aku dengor mmg nk sekat barang terpakai ni.....alasan x selamat!
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register