BTC USD 46,074.9 Gold USD 1,845.36
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Viral Parent komplen penutupan kantin & pemakaian baju kurung sekolah bulan ramadan

QIPIDELANA

Super Active Member
Joined
Dec 13, 2012
Messages
9,625
Reaction score
305
Points
96
Berlagak tak kena tempat.G anta skola international la.
 
Sponsored Post

ipp

Active+ Member
Joined
Jan 28, 2010
Messages
4,914
Reaction score
60
Points
30
"Kita lupa yang utama sehinggakan lebih suka mengutamakan yang tak utama."

Fuhhh...
 

lats840

Active+ Member
Joined
Mar 15, 2009
Messages
2,602
Reaction score
566
Points
81
"Kita lupa yang utama sehinggakan lebih suka mengutamakan yang tak utama."

Fuhhh...
Sembang... Pokok pun boleh tombang...
Bg den, kalo bondo boleh bincang...
Tp bwk masuk dlm media sosial...
Automatic nmpak b0do + attention seekers....
Elok sruh dio join politics, qualifications dah ado tu..
 
  • Like
Reactions: ipp

ipp

Active+ Member
Joined
Jan 28, 2010
Messages
4,914
Reaction score
60
Points
30
Sembang... Pokok pun boleh tombang...
Bg den, kalo bondo boleh bincang...
Tp bwk masuk dlm media sosial...
Automatic nmpak b0do + attention seekers....
Elok sruh dio join politics, qualifications dah ado tu..

Dia dah utarakan dlm grup pibg kot katanya. Tapi kena kecam..
Jadi up dlm fb utk perhatian rakan² dlm circle dia yg sealiran pemikiran. Baru la ramai yg sokong..
Aku tak tahan ayat last tu.. seolah² hal dunia lebih utama drpd urusan akhirat. Harap² la aku salah faham..
 

Aliff.Iskandar

Fun Poster
Joined
Sep 7, 2020
Messages
216
Reaction score
45
Points
30
Dia dah utarakan dlm grup pibg kot katanya. Tapi kena kecam..
Jadi up dlm fb utk perhatian rakan² dlm circle dia yg sealiran pemikiran. Baru la ramai yg sokong..
Aku tak tahan ayat last tu.. seolah² hal dunia lebih utama drpd urusan akhirat. Harap² la aku salah faham..


Macam mana pibg nak layan, sebab tu peraturan biasa je. Dia kan lawyer, kena la resourceful.

Tasmik sehari je seminggu. Takut stokin busuk, bawak stokin spare.

Jadi lawyer tapi takleh pujuk anak pakai baju kurung. Lemahnya.

Kantin sekolah tutup. Tiada masalah. Boleh bawak bekal. Bukan masa tahun lepas pkp sekolah buka memang kena bawak bekal ke.

Jadi lawyer hebat tapi tak resourceful. Malu je.
 

lats840

Active+ Member
Joined
Mar 15, 2009
Messages
2,602
Reaction score
566
Points
81
Macam mana pibg nak layan, sebab tu peraturan biasa je. Dia kan lawyer, kena la resourceful.

Tasmik sehari je seminggu. Takut stokin busuk, bawak stokin spare.

Jadi lawyer tapi takleh pujuk anak pakai baju kurung. Lemahnya.

Kantin sekolah tutup. Tiada masalah. Boleh bawak bekal. Bukan masa tahun lepas pkp sekolah buka memang kena bawak bekal ke.

Jadi lawyer hebat tapi tak resourceful. Malu je.
Lawyer ke... Doctor ke.. Engineer ke... Menteri ke....
Kalo bwk cito ke media sosial...
Ajak geng2 utk membahan...
Mmg auto nampak bod0...
Tu je yg den nak koba....

Seorg lawyer tk dpt nak settle kan problem baju kurung siap bwk ke media sosial....
Hahahahaha.....
Lawyer guna kuasa media sosial....
Tk bleh brain aku...
Bnyk main tik tok agak nya....
Ke allergic dgn baju kurung....
 

Aliff.Iskandar

Fun Poster
Joined
Sep 7, 2020
Messages
216
Reaction score
45
Points
30
Lawyer ke... Doctor ke.. Engineer ke... Menteri ke....
Kalo bwk cito ke media sosial...
Ajak geng2 utk membahan...
Mmg auto nampak bod0...
Tu je yg den nak koba....

Seorg lawyer tk dpt nak settle kan problem baju kurung siap bwk ke media sosial....
Hahahahaha.....
Lawyer guna kuasa media sosial....
Tk bleh brain aku...
Bnyk main tik tok agak nya....
Ke allergic dgn baju kurung....

Tak boleh nak pujuk anak pakai baju kurung dan pakai tudung...hmm...
You win some,you lose some
 

QIPIDELANA

Super Active Member
Joined
Dec 13, 2012
Messages
9,625
Reaction score
305
Points
96
Dia dah utarakan dlm grup pibg kot katanya. Tapi kena kecam..
Jadi up dlm fb utk perhatian rakan² dlm circle dia yg sealiran pemikiran. Baru la ramai yg sokong..
Aku tak tahan ayat last tu.. seolah² hal dunia lebih utama drpd urusan akhirat. Harap² la aku salah faham..
Hahhaa...awak tak salah faham tapi dia yg tak faham2.
 
  • Like
Reactions: ipp

azham

Super Active Member
Joined
Dec 20, 2012
Messages
5,479
Reaction score
1,144
Points
156
Macam mana pibg nak layan, sebab tu peraturan biasa je. Dia kan lawyer, kena la resourceful.

Tasmik sehari je seminggu. Takut stokin busuk, bawak stokin spare.

Jadi lawyer tapi takleh pujuk anak pakai baju kurung. Lemahnya.

Kantin sekolah tutup. Tiada masalah. Boleh bawak bekal. Bukan masa tahun lepas pkp sekolah buka memang kena bawak bekal ke.

Jadi lawyer hebat tapi tak resourceful. Malu je.
Mungkin juga perempuan ni dulu ex students sekolah elit kat Malaysia ni.
Dah biasa diberi layanan elit oleh sekolah.
Sekolah elit memang 5 stars le service tapi kalau hantar anak kat SK biasa, biasa2 je lah service.
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #2
Joined
Mar 15, 2010
Messages
296,296
Reaction score
12,603
Points
2,376
Macam mana pibg nak layan, sebab tu peraturan biasa je. Dia kan lawyer, kena la resourceful.

Tasmik sehari je seminggu. Takut stokin busuk, bawak stokin spare.

Jadi lawyer tapi takleh pujuk anak pakai baju kurung. Lemahnya.

Kantin sekolah tutup. Tiada masalah. Boleh bawak bekal. Bukan masa tahun lepas pkp sekolah buka memang kena bawak bekal ke.

Jadi lawyer hebat tapi tak resourceful. Malu je.

Peguam ni mungkin hebat ilmu nya bab undang²
Tapi belum tentu pandai memujuk budak²
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register