BTC USD 40,521.0 Gold USD 1,866.01
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Santai Parang terbang ke Gaza

Sponsored Post

gimau

Active+ Member
Joined
Oct 13, 2011
Messages
3,265
Reaction score
275
Points
41
dah take off ke lum parang2 nih? tower tak bg clearance ke?
 

arzaraza

Super Active Member
Joined
Sep 22, 2010
Messages
5,762
Reaction score
28
Points
70
jihad apa mcm tu?
penipu hidup2, punya nak bagi org percaya. :mad:
 

buta it

Active Member
Joined
Jan 8, 2010
Messages
1,733
Reaction score
3
Points
25
parang kena iron doom jugak ke.. cilaka punya yahudi penakot nak mampos. hantar persawat x ada juruterbang semua dihujung jari je.
 

aidiryatim

Legendary Member
Joined
Dec 25, 2006
Messages
14,011
Reaction score
22
Points
120
ngan tayar pn takut, ini kan plak ngan parang,
da ada news ke pasal hujan parang di israel?
 

isteri_aku

Active Member
Joined
Feb 5, 2012
Messages
2,124
Reaction score
50
Points
40
aku harap dia set parang ni terbang pd high altitude...kalo x, mmg ada harapan la sangkut kat mana2 pokok dalam laluan dia...
 

kanjie

Fun Poster
Joined
Feb 12, 2008
Messages
660
Reaction score
3
Points
15
nabi pun pedang x pernah trrbang..apa cerita ni..yg hak tetap hak yg batil tetap batil..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register