Para Blacklisted CCRIS

CG Sponsors




LELAKI79

Banned
Joined
Dec 27, 2008
Messages
636
Reaction score
2
Points
15
para blacklisted CCRIS mari kita mengamuk di sini

apa perasaan anda di blacklist oleh CCRIS dan loan

anda di Reject mentah-mentah, oleh semua bank

kecuali MBSB Dan Koperasi yang menawarkan kadar Faedah ala2

ah long....itu belom lagi agen2 haram yang memakan

upront anda atau service charge yang ala2 pontianak

...gila2nyer charge

pernahkah anda mencuba nasib utk memohon

pinjaman peribadi dari bank rakyat dan adakah

anda berjaya memperolehi pinjaman walaupon anda

BLACKLISTED

luahkan perasaan anda sekarang....
 
Last edited by a moderator:
Sponsored Post

smartpro

Fun Poster
Joined
Aug 18, 2008
Messages
332
Reaction score
0
Points
10
Takda masalah blaclist keja swasta boleh hubungi saya tak payah mengamuk.
 

azriusre

Active+ Member
Joined
Sep 27, 2008
Messages
4,078
Reaction score
9
Points
25
Aku pun blacklist juga..bukan CCRIS saja CTOS la apa TOS la macam macam,pengalaman aku la pasal nak apply loan ni memang banyak..yang nak rekomen ni janji macam macam,blacklist boleh apply la confirm dapat la,awat tak caya la,pendek kata seribu satu janji yang depa buat.TAPI cakap saja lepas tu abuk pun tarak:mad:.Aku nak tanya berapa orang yang blacklist bila buat loan lulus?boleh kira berapa kerat saja yang dapat...yang lain lingkup.Yang terbaru nie ada la sorang mamat tu kira orang tengah la..konon dia ada member yang kata blacklist boleh buat loan dengan satu koperasi..kena apply melalui depa ni lepas tu depa ni akan submit kepada bank kononnya depa ni ada kenai dengan orang bank yang boleh kawtim kalau blacklist.Aku pong submit la pasal dia nak rekemen lagi pong kan kena bayaq pun.Lepas submit tu..tunggu punya tunggu punya tunggu..dah dekat 4 bulan apa pun tarak..bila aku tanya macam macam alasan yang depa bagi...konon tunggu masa yang sesuai nak padam nama pasal blacklist la,officer bank tu cuti la..sampai la ni aku tak caya dah dgn depa nie.Lagi satu macam aku tengok dlm CG nie ramai yang offer blacklist boleh buat loan tapi bila call tanya betui betui depa kata takleh,ya la cam aku nie keja swasta mana boleh buat kalau nama blacklist kalau gomen tu sonang ajo...Aku bukan apa cuma apa yang aku nampak jgn harap kalau blacklist loan nak approve...tambah lagi kalau keja swasta...setakat ni la kot...aku pun tak larat nak taip dah..nak tido dulu...:D
 
Last edited:

smartpro

Fun Poster
Joined
Aug 18, 2008
Messages
332
Reaction score
0
Points
10
Aku pun blacklist juga..bla bla bla..Lagi satu macam aku tengok dlm CG nie ramai yang offer blacklist boleh buat loan tapi bila call tanya betui betui depa kata takleh,ya la cam aku nie keja swasta mana boleh buat kalau nama blacklist kalau gomen tu sonang ajo...Aku bukan apa cuma apa yang aku nampak jgn harap kalau blacklist loan nak approve...tambah lagi kalau keja swasta...setakat ni la kot...aku pun tak larat nak taip dah..nak tido dulu...:D
He He panjang lebar nye luahan perasaan, well no komen,mgkin silap pilih agen, saya dah 7 tahun secara profesional dalam bidang ni, agensi saya berdaftar, u can try me..tak rugi apa apa pun...saya tak ambik upfront pun...
 

yahyamusa

Fun Poster
Joined
Jan 1, 2006
Messages
730
Reaction score
17
Points
15
Swasta yg takde potongan melalui biro angkasa blh ker.. Bro ?
 

Pensel2B

Freshie
Joined
Sep 7, 2008
Messages
30
Reaction score
0
Points
6
Bro email or call me bro... nak info laaa
 
Sponsored Post
Top
Log in Register