BTC USD 51,054.9 Gold USD 1,783.32
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Paparan Windows Vista Dalam Windows XP

haikalazrin

Fun Poster
Messages
520
Joined
Aug 13, 2008
Messages
520
Reaction score
20
Points
15
Anda Mahu Kelainan pada paparan Windows XP anda?....
Disini Saya sediakan dua installer yang menarik untuk digunakan

Shock Way 3D = Dimana Icon di Paparan Win XP anda akan berubah mengikut kehendak anda .. contoh nya macam kiub dan boleh digolek-golekkan

Shock Way Desktop = Desktop anda akan menjadi 4 paparan yang boleh dipusing-pusingkan

Bagus untuk dicuba!!!

Download Disini

not iligel software!!!!
 
Sponsored Post

dr_alban

Super Active Member
Messages
7,350
Joined
Apr 5, 2007
Messages
7,350
Reaction score
170
Points
88
oh.. aku hengat guna VMWARE td..
argh... bosan guna windows, asyik2 virus,malmware..
skrg da hijrah ke MAC.

syok wooo...
 

zattara

Active Member
Messages
1,514
Joined
Apr 26, 2008
Messages
1,514
Reaction score
22
Points
30
oh.. aku hengat guna VMWARE td..
argh... bosan guna windows, asyik2 virus,malmware..
skrg da hijrah ke MAC.

syok wooo...

wuiiiyooo...dah berhijrah ke MAC la plak dr alban...tahniah!!#:-S
byk duit...MAC book Pro ke ape?huhu..
 

dr_alban

Super Active Member
Messages
7,350
Joined
Apr 5, 2007
Messages
7,350
Reaction score
170
Points
88
apsal lak x mampu?
aku install MAC dlm laptop aku..
bkn apple pun laptop aku..
celeron jerk...

mmg best la mac..
bila ko da guna mac,ko tgk windows vista tu x cun langsung..
 

CrusheD_LameR

Moderator
Messages
1,308
Joined
Dec 25, 2007
Messages
1,308
Reaction score
72
Points
30
wah...dr_alban,

kalau aku ade banyak duit tak pakai or terlebih2...mmg nak MAC gak..~!haha

oh ya...ade tak software macam ni y leh wat windows xp or vista nampak macam windows 95?

aku punye xp dah habis tweak gune setting y ade dalam windows ni sendiri...bagi nampak macm windows 98, low resources used...~!performance lebih diperlukan berbanding appearance...~!
 

CrusheD_LameR

Moderator
Messages
1,308
Joined
Dec 25, 2007
Messages
1,308
Reaction score
72
Points
30
apsal lak x mampu?
aku install MAC dlm laptop aku..
bkn apple pun laptop aku..
celeron jerk...

mmg best la mac..
bila ko da guna mac,ko tgk windows vista tu x cun langsung..

lah Mac OS saje ke?

hmm...nowdays, Mac sendiri pon boleh format XP kan...tapi heran gak tak penah denga lagi ade mane2 member format Mac...mesti cool!:)
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register