BTC USD 62,093.3 Gold USD 1,768.00
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Pangkat Server A&A Untuk Di Jual - Sorang Sahaja Buyer Dgn Harga Paling Tinggi

sheila

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Feb 5, 2011
Messages
14,969
Reaction score
50
Points
120
Berkenaan Thread ni
http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?p=14412956#post14412956

Scammer ni mintak RM80000:(scam
Aku tau, x mampu aku cari buyer dgn harga mcm tu:mad:


Cuma aku nak tgk berapa harga anda.
Berapa harga leh pergi.


First aku terangkan berkenaan pangkat server A&A.
Rujuk web ni - http://aamobiletopup.blogspot.com/
Kalau beli pangkat server tanpa downline RM5000.
Mcm scammer lahanat ni, selama ni aku yg selalu bagi downline GM dekat dia.
Downline kepada downline dia, semua di kira still milik dia.
Yg dia declare pada aku. Skrg income dia dgn dlm +-RM1000 sebulan dan income akan bertambah klu makin ramai downline dia still jual topup dan aktif cari ahli. Dan klu aku dapat GM mmg aku akan bg dekat pembeli. X payah wat apa pon, semua company uruskan. Mmg income ni dah ada dlm tangan selagi downline dia aktif jual topup

Berkenaan company -
Setakat ni company A&A x silap aku yg pegang market topup skrg. Ahli hampir 30000 ahli.
Nyatakan harga yg anda nak. Harga paling tinggi akan aku runding jika laha.nat setuju nak jual. Hanya perlu seorang sahaja buyer


Pasal komisyen harian.
Buyer akan jadi pemilik penuh. Semua aku akan pastikan.
Aku tau mcm mana nak pastikan
Cuma sekarang, kena buat lahanat setuju jual semua ni dgn harga buyer mintak

Yg server ni bukan kena urus. Mmg hari2 masuk komisyen hasil jualan downline. X yah wat apa pon. Tambah modal, careline. Semua dgn company. Komisyen server masuk je

Ni thread aku di CG - http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=351164
Kalau aku cari org pangkat Manager dan ke bawah, aku still makan komisyen. Tp klu pangkat GM aku makan dekat yuran.
Mcm tu jugak buyer, klu cari sendiri downline boleh makan yuran dan komisyen, company caj yuran RM5 sahaja.
Yuran dgn company adalah sangat2 mahal. GM pon RM3999. Klu kurang pon still harga 4 angka.
Hanya pangkat server sahaja, nak x nak mmg kena daftar dgn company, harga RM5000. Tapi yg aku buka ni pangkat server dan jualan sekali dengan downline sedia ada

Sapa berminat leh PM aku, post kat cni atau hubungi aku di 0132118734
 
Last edited:
Sponsored Post

FaZiL^aFiZi

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Nov 6, 2011
Messages
15,348
Reaction score
77
Points
125
harga market untuk server mmg 80k ke cik kucem ?
 

sheila

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Feb 5, 2011
Messages
14,969
Reaction score
50
Points
120
harga market untuk server mmg 80k ke cik kucem ?

Bukan.
Dalam 15K mmg ada dah nak beli.
Cuma aku cuba dapatkan harga max mungkin
dalam 30K-40K masih berbaloi untuk buyer
Tp buyer aku akan runding dgn aku lg pasal hal ni
 

sheila

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Feb 5, 2011
Messages
14,969
Reaction score
50
Points
120
kenapa tinggi harganya cik?

Yg RM80000 scammer lahanat x sedar diri yg letak:(scam
dia masih pk keuntungan di pihak dia

Skrg aku cuma pk kerugian untuk ahli SR
Klu RM30-RM40K masih berbaloi.
Ni bukan server A&A kosong yg baru nak setup.
Ni jual termasuk downline.
Mmg dah ada income harian dan katanya sebulan dlm RM1000
Apa pon semua tu aku akan pastikan sendiri.
Cuma sekarang kena cr lahanat smpi jumpa dan dia setuju dgn harga buyer
 

FaZiL^aFiZi

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Nov 6, 2011
Messages
15,348
Reaction score
77
Points
125
Bukan.
Dalam 15K mmg ada dah nak beli.
Cuma aku cuba dapatkan harga max mungkin
dalam 30K-40K masih berbaloi untuk buyer
Tp buyer aku akan runding dgn aku lg pasal hal ni


kalo server grade yg sama boleh dibeli dgn harga 15k maybe susah nk jual server cik kucem ni. ...

hampir 5x ganda dah ni.
 

REMEDY KARUNG GUNI

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Feb 11, 2008
Messages
33,481
Reaction score
412
Points
136
Yg RM80000 scammer lahanat x sedar diri yg letak:(scam
dia masih pk keuntungan di pihak dia

Skrg aku cuma pk kerugian untuk ahli SR
Klu RM30-RM40K masih berbaloi.
Ni bukan server A&A kosong yg baru nak setup.
Ni jual termasuk downline.
Mmg dah ada income harian dan katanya sebulan dlm RM1000
Apa pon semua tu aku akan pastikan sendiri.
Cuma sekarang kena cr lahanat smpi jumpa dan dia setuju dgn harga buyer

dia duduk pasir gudang kan? memang dh x boleh carik dia ya utk face to face
 

sheila

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Feb 5, 2011
Messages
14,969
Reaction score
50
Points
120
kalo server grade yg sama boleh dibeli dgn harga 15k maybe susah nk jual server cik kucem ni. ...

hampir 5x ganda dah ni.

Rm15K mmg dah ada buyer. Mmg berbaloi
Aku pon sanggup beli. Tp kongsi modal ar... Sebab x cukup duit
Cuma skrg aku x nak pentingkan diri.
RM15K x cukup nak ganti duit ahli.
Nak dapatkan harga semaksimum mungkin
Bg Rm30K-RM40K masih berbaloi untuk buyer...
Nant aku akan aktif balik promote server A&A.
Income harian/bulanan buyer InsyaAllah akan bertamabah
Lgpon lepas kes SR, ramai yg sebelum ni pindah dr A&A ke SR akan pergi semula dr SR ke A&A...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register