Panggung Wayang Yang Korang Rasa Best

CG Sponsors




Panggung Wayang Yang Korang Rasa Best Sekali


  • Total voters
    0

khairi78

Active Member
Joined
Sep 27, 2007
Messages
2,084
Reaction score
17
Points
25
Aku dengan org rumah aku x pernah pi panggung wayang pun lagi.... :D. Hatta masa bercinta pun jumpa kejap2 jer.... jadi bilah dah kawin ni teringin gak nak pi tengok wayang berdua-duaan... :))

Org kata apa, bercinta selepas kawin itu indah....so aku nak la tau, panggung wayang mana yg korang rasa best sekali antara Golden Screen Cinema (GSC) atau Tanjong Golden Cinema (TGV).
 
Sponsored Post

pak borhan

Fun Poster
Joined
Dec 17, 2008
Messages
194
Reaction score
0
Points
10
home theater la best..

leh tgk smbil buat wayang..hehehe.. :D :D :D :D
 

azmi8888

Active Member
Joined
Oct 17, 2008
Messages
1,267
Reaction score
4
Points
25
kalau hang kat KL.. cuba gi kat mid valley. aku rasa panggung kat situ ada couple seat. sesuai la kalau hang nak romantik dgn isteri ko. tapi tu la. kalau yg tak kawin diorang ambik peluang ni la utk ringan2. hampeh...
 

notrexdame

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
76,139
Reaction score
63
Points
525
kalau hang kat KL.. cuba gi kat mid valley. aku rasa panggung kat situ ada couple seat. sesuai la kalau hang nak romantik dgn isteri ko. tapi tu la. kalau yg tak kawin diorang ambik peluang ni la utk ringan2. hampeh...
:eek::eek: tu la pasal...xpon amek golden...siap selimut :eek::eek:
 

oldskoolrocka

Legendary Member
Joined
Apr 14, 2008
Messages
18,293
Reaction score
510
Points
161
kat BP baru bukak BigCinemas...besh...if x kat sumit ade GSC buwok je...skt pinggang aku duduk..bahahahahahahaha
 

khairi78

Active Member
Joined
Sep 27, 2007
Messages
2,084
Reaction score
17
Points
25
Sila2 la vote panggung yg mana best....ingat minggu depan nak pi nonton :D
 

ammal07

Super Active Member
Joined
Apr 3, 2008
Messages
5,069
Reaction score
368
Points
81
aku dah 10 tahun lebih tak masuk panggung, asyik layan astro je...:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register