Panggilan ke 100 kene caj RM1.00 sekali panggilan

CG Sponsors




smileyjawa

Active+ Member
Joined
Jan 3, 2007
Messages
3,702
Reaction score
27
Points
30
uish.. siut tul.. td aku try call 100 gune hp prepaid celcom aku..

lepas aku call tanye pasal stimix..itu ini.. letak tpun, baki krdit aku kene tolak RM1.00 cis.. sblm tu aku pun ada call, nk ckp ngn operator, tp aku tnggu lame tak berangkat2.. aku letak la.. itu pun kene caj RM1.00..

dekat bil HP celcom aku pun ada caj RM1.00 jugak bile call 100..

wah.. hampeh nye telekom..org kesusahan mintak pertolongan, die sng2 je caj.. hampeh.. same mcm meksis.. nk ckp ngn operator pon kene caj.. :(scam:(scam
 
Sponsored Post

smileyjawa

Active+ Member
Joined
Jan 3, 2007
Messages
3,702
Reaction score
27
Points
30
ada sape2 kat sini dah try?

korang kene caj tak?
 

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
aik??mmg kne caj pun kan???
 

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
taktau pun... #:-S dah lame ke bro? bukan free ke?

seblum2 nie aku call free jer..
dah lama la kot.tapi setau aku kalu call dari HP mmg kne caj.

kalau darii tepon umah tu, free je la.:D:D:D

tapi aku bukan slalu tepon pun.:eek::eek:
 

mesir

Active+ Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
3,939
Reaction score
55
Points
35
dah lama la kot.tapi setau aku kalu call dari HP mmg kne caj.

kalau darii tepon umah tu, free je la.:D:D:D

tapi aku bukan slalu tepon pun.:eek::eek:
Ye ke Jeb kena charge? X pasan lak aku, pdhal slalu jek call..
huhuhu
 

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
Ye ke Jeb kena charge? X pasan lak aku, pdhal slalu jek call..
huhuhu
yela agaknye.sebb sebelum ni aku gne maxis.baru 4 bulan lepas jek tuka celcom.:D:D:D
 

smileyjawa

Active+ Member
Joined
Jan 3, 2007
Messages
3,702
Reaction score
27
Points
30
dah lama la kot.tapi setau aku kalu call dari HP mmg kne caj.

kalau darii tepon umah tu, free je la.:D:D:D

tapi aku bukan slalu tepon pun.:eek::eek:
haha aku slalu je call sbb nak dill kalo ada mslh streamyx ke, celcom broadband ker.. pelik2..

gune tpun uma tak tau la plak free ke tak skrg nie.. nth2 kene caj jugak kot.. :))
 

mesir

Active+ Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
3,939
Reaction score
55
Points
35
haha aku slalu je call sbb nak dill kalo ada mslh streamyx ke, celcom broadband ker.. pelik2..

gune tpun uma tak tau la plak free ke tak skrg nie.. nth2 kene caj jugak kot.. :))
tel umah sah sah free lg.. kompom tu.. :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register