Panduan Untuk Newbies - Apa itu Program Matrix yang sebenar

Recommended Brokers


donaldduck

Active+ Member
Joined
Jan 11, 2010
Messages
3,751
Reaction score
60
Points
30
wahai kawe2 semuo...kawe nk royak sikit,bnyk sngt isu2 scam kebelakenge ni,dok royak halal hare pasa online biz dale internet ni,kawe raso nk uboh sikit,kalu kawe nk buak bisnis aye serame denge caro MLM ado sapo2 bole bg idea?caro?..kalu kawe buak gini buleh dok?sore cari duo ore downline,mace mano caro nk agih anak aye tu?apo hukumnyo halal ko makruh?kalu hare tu kawe tau doh,sebab tak sembelih.harap dpt sokonge dan penjelase dari kekawe semuo...
trimo kasih,kalu salah tolong tunjukkan,kawe org baru dale forum ni.
bOleh je nk wat bisnes anak ayam..wat cara MLM..
tp xsemestinya kne bg anak ayam yg memula tu....

Org wat bisnes ni..pas org bwh join, duit tu wat pelaburan..bli anak ayam lain , bg kt donwline baru... pastu kLu downline td tu dpt downline baru..gne duit donwline baru tu, labur bli anak ayam baru..bg kt diorang....

last2 duit labur td, (contoh masuk ASB ke)..dpt intrest, untung..bahagi sama rata..ikut aturan sape masuk dlu.. cun x?

ape Lg....truskn bkk MLM anak aye.. ;D

pastikn anak ayam berbuLu dan berkepak..bkn anak ayam berkaki dua serta bertangan ...tu "anak ayam" len.. :D
hahhaa..~
 
Sponsored Post

msaifziec

Active+ Member
Joined
Aug 4, 2010
Messages
2,571
Reaction score
62
Points
30
memang mcm cendawan tumbuh..spam pun blh tahan bertubi-tubi masuk kt email...xbertanggungjawab langsung..geram!!
 

AkuHenjutJer

Super Active Member
Joined
Mar 4, 2010
Messages
6,895
Reaction score
83
Points
70
trus terang aku kate..ni buat bisnes..ini buat duit merapu online..penaya duit org yg tak tau apa2..ebook2 tu sume leh donlot je dlm tenet..

aku dok perati cikgu ni antara peminat2 ATAU penggodam2 website tu? :-?
hahahaha aku sependapat dgn hang ni,..program bnyk ni buat penaya org aje.:(scam:(scam:(scam
 

nass8085

Active Member
Joined
Jan 31, 2011
Messages
1,771
Reaction score
4
Points
25
mintak maaf, sy nak tanya matrix, piramid, ponzi dan lain2 sama je ke?
 

re3ze

Freshie
Joined
Apr 12, 2011
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
rasenye cuba korg cri real biz ke, berkonsepkn mudharabah kn lg bgus..islamic 2..=)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register