BTC USD 56,561.5 Gold USD 1,771.69
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Panduan & Teknik rahsia ebay

amnan_06

Fun Poster
Messages
735
Joined
Jul 30, 2008
Messages
735
Reaction score
3
Points
15
Ketahui cara bagaimana menjalankan perniagaan eBay tanpa perlu membeli sebarang stok dengan menjual lebih 200 jenis produk rekaan anda sendiri.

Salam Sejahtera rakan seperjuanganku,

Sehingga sekarang, ramai lagi yang masih buntu perniagaan mana yang harus dipilih di Internet kerana terdapat beratus-ratus peluang perniagaan yang ditawarkan menawarkan kesenangan hidup, kemewangan, keuntungan berlipat kali ganda dan macam-macam lagi. Namun begitu, anda sering dikecewakan kerana maklumat yang diberikan adalah terlalu umum dan sukar untuk anda laksanakan kerana ia memerlukan sedikit pengalaman, kemahiran dan modal.

"Saya mahu memperkenalkan satu TEKNIK RAHSIA yang amat mudah untuk anda laksanakan dan mula memperolehi pendapatan tambahan RM2,000 hingga RM10,000 ke atas dengan eBay."

Mungkin idealogi saya berbeza dengan orang lain. Bagi saya, era penggunaan internet sekarang telah berkembang ke peringkat yang lebih tinggi. Ramai yang cuba mencari jalan mudah atau 'shortcut' demi meraih keuntungan dan hidup mewah tanpa perlu bersusah payah. Dan ia tidak mustahil dilakukan kerana zaman yang serba lengkap dengan kemajuan teknologi ini, anda boleh melakukan apa jua perkara yang bermain di minda anda hanya di hadapan komputer anda.

"Saya percaya, anda pernah lihat di surat khabar, di blog-blog, dan banyak lagi sumber lain mengenai mereka yang bejaya dalam perniagaan eBay. Apa yang anda tidak tahu ialah ramai lagi usahawan eBay yang berjaya dan hanya berdiam diri dan tidak membongkarkan rahsia mereka."

"Saya menjual pelbagai-bagai barangan seperti T-Shirt, Pendrive, Mousepad, Mug, dan beratus-ratus produk lain di eBay. Bukti di atas menunjukkan bukti pendapatan saya dari salah sebuah akaun PayPal saya. Untuk pengetahuan anda, semua produk tersebut adalah 'design' saya sendiri tetapi SAYA TIDAK PERNAH MELIHAT ATAU MENYENTUH SEMUA BARANGAN YANG SAYA PERNAH JUAL!!"

"Ya! Benar! Saya hanya membuat 'design', kemudian ada pihak lain yang akan mencetak, membungkus dan seterusnya menghantar produk tersebut terus ke pintu pelanggan eBay saya!"

Jom join kelas ebay secara percuma selama 7 hari..

http://www.ebay.rahsiasifu.com/index.php?ref=amnan_06

Percuma je..
 
Sponsored Post

hunTer

Active Member
Messages
1,850
Joined
Jul 26, 2008
Messages
1,850
Reaction score
135
Points
33
website awk bg kene byr..camna nk join klas awk free?
 

amnan_06

Fun Poster
Messages
735
Joined
Jul 30, 2008
Messages
735
Reaction score
3
Points
15
kan bila bukak websites tu dia satu kotak n dia suruh tulis nama n email..
 
Sponsored Post

CG Sponsors
Top
Log in Register