Panduan Menjual di SHOPEE Jana 5 Angka

CG Sponsors




php1

Super Active Member
Joined
Jul 3, 2008
Messages
8,821
Reaction score
3
Points
75
header_panduan_shopee2.jpg


header.jpg

Ebook Panduan Part Time Shopee!!

11.png


Ini saya tunjukkan latest Sales Shopee kami 4 bulan terakhir...

4_bulan.jpg


Siapa yang SESUAI untuk memiliki ebook ini?

1. Anda yang tengah kerja makan gaji dan nak cari pendapatan tambahan.
2. Anda yang dah ada bisnes sendiri, tapi nak cuba berbisnes di Shopee juga.
3. Suri rumah sepenuh masa yang hanya tinggal di rumah je tiap-tiap hari.
4. Anda yang tengah mencari bisnes yang paling senang untuk bermula.
5. Anda yang dah pernah buat bisnes di Shopee tapi produk tak terjual laju lagi.


NEWBIE / BEGINNER PUN BOLEH! Bahasa yang digunakan senang faham dan tidak perlu kemahiran teknikal pun.

Lagi info Panduan Shopee:
Klik Sini >>>
Panduan Part Time Shopee


2bs.gif

Tag:

panduan bisnes shopee, cara bisnes shopee, cara bisnes di shopee, jual beli shopee, rahsia shopee, teknik shopee, niaga shopee, strategi shopee, jualan shopee bisnes, belajar shopee, income shopee, produk shopee, panduan bisnes shopee, cara bisnes shopee, cara bisnes di shopee, panduan shopee, panduan shopee percuma, panduan shopee untuk penjual, panduan bisnes shopee, panduan berniaga di shopee, panduan menjual di shopee, panduan membeli di hopee, panduan dropship shopee, panduan menggunakan shopee, panduan belanja shopee, panduan belanja di shopee, panduan jualan di shopee, panduan berbelanja di shopee, panduan beli di shopee, panduan dropship di shopee, panduan belanja online shopee, panduan mass upload shopee
 
Last edited:
Sponsored Post

php1

Super Active Member
Joined
Jul 3, 2008
Messages
8,821
Reaction score
3
Points
75
header_panduan_shopee2.jpg


header.jpg


Ebook Panduan Part Time Shopee!!

11.png


Ini saya tunjukkan latest Sales Shopee kami 4 bulan terakhir...

4_bulan.jpg


Siapa yang SESUAI untuk memiliki ebook ini?

1. Anda yang tengah kerja makan gaji dan nak cari pendapatan tambahan.
2. Anda yang dah ada bisnes sendiri, tapi nak cuba berbisnes di Shopee juga.
3. Suri rumah sepenuh masa yang hanya tinggal di rumah je tiap-tiap hari.
4. Anda yang tengah mencari bisnes yang paling senang untuk bermula.
5. Anda yang dah pernah buat bisnes di Shopee tapi produk tak terjual laju lagi.


NEWBIE / BEGINNER PUN BOLEH! Bahasa yang digunakan senang faham dan tidak perlu kemahiran teknikal pun.

Lagi info Panduan Shopee:
Klik Sini >>> Panduan Part Time Shopee


2bs.gif


Tag:
panduan bisnes shopee, cara bisnes shopee, cara bisnes di shopee, jual beli shopee, rahsia shopee, teknik shopee, niaga shopee, strategi shopee, jualan shopee bisnes, belajar shopee, income shopee, produk shopee, panduan bisnes shopee, cara bisnes shopee, cara bisnes di shopee, panduan shopee, panduan shopee percuma, panduan shopee untuk penjual, panduan bisnes shopee, panduan berniaga di shopee, panduan menjual di shopee, panduan membeli di hopee, panduan dropship shopee, panduan menggunakan shopee, panduan belanja shopee, panduan belanja di shopee, panduan jualan di shopee, panduan berbelanja di shopee, panduan beli di shopee, panduan dropship di shopee, panduan belanja online shopee, panduan mass upload shopee

4bs.gif
 
Last edited:

php1

Super Active Member
Joined
Jul 3, 2008
Messages
8,821
Reaction score
3
Points
75


Ebook Panduan Part Time Shopee!!



Ini saya tunjukkan latest Sales Shopee kami 4 bulan terakhir...



Siapa yang SESUAI untuk memiliki ebook ini?

1. Anda yang tengah kerja makan gaji dan nak cari pendapatan tambahan.
2. Anda yang dah ada bisnes sendiri, tapi nak cuba berbisnes di Shopee juga.
3. Suri rumah sepenuh masa yang hanya tinggal di rumah je tiap-tiap hari.
4. Anda yang tengah mencari bisnes yang paling senang untuk bermula.
5. Anda yang dah pernah buat bisnes di Shopee tapi produk tak terjual laju lagi.


NEWBIE / BEGINNER PUN BOLEH! Bahasa yang digunakan senang faham dan tidak perlu kemahiran teknikal pun.

Lagi info Panduan Shopee:
Klik Sini >>> Panduan Part Time Shopee




Tag:
panduan bisnes shopee, cara bisnes shopee, cara bisnes di shopee, jual beli shopee, rahsia shopee, teknik shopee, niaga shopee, strategi shopee, jualan shopee bisnes, belajar shopee, income shopee, produk shopee, panduan bisnes shopee, cara bisnes shopee, cara bisnes di shopee, panduan shopee, panduan shopee percuma, panduan shopee untuk penjual, panduan bisnes shopee, panduan berniaga di shopee, panduan menjual di shopee, panduan membeli di hopee, panduan dropship shopee, panduan menggunakan shopee, panduan belanja shopee, panduan belanja di shopee, panduan jualan di shopee, panduan berbelanja di shopee, panduan beli di shopee, panduan dropship di shopee, panduan belanja online shopee, panduan mass upload shopee

 
Last edited:

php1

Super Active Member
Joined
Jul 3, 2008
Messages
8,821
Reaction score
3
Points
75


Ebook Panduan Part Time Shopee!!



Ini saya tunjukkan latest Sales Shopee kami 4 bulan terakhir...



Siapa yang SESUAI untuk memiliki ebook ini?

1. Anda yang tengah kerja makan gaji dan nak cari pendapatan tambahan.
2. Anda yang dah ada bisnes sendiri, tapi nak cuba berbisnes di Shopee juga.
3. Suri rumah sepenuh masa yang hanya tinggal di rumah je tiap-tiap hari.
4. Anda yang tengah mencari bisnes yang paling senang untuk bermula.
5. Anda yang dah pernah buat bisnes di Shopee tapi produk tak terjual laju lagi.


NEWBIE / BEGINNER PUN BOLEH! Bahasa yang digunakan senang faham dan tidak perlu kemahiran teknikal pun.

Lagi info Panduan Shopee:
Klik Sini >>> Panduan Part Time Shopee




Tag:
panduan bisnes shopee, cara bisnes shopee, cara bisnes di shopee, jual beli shopee, rahsia shopee, teknik shopee, niaga shopee, strategi shopee, jualan shopee bisnes, belajar shopee, income shopee, produk shopee, panduan bisnes shopee, cara bisnes shopee, cara bisnes di shopee, panduan shopee, panduan shopee percuma, panduan shopee untuk penjual, panduan bisnes shopee, panduan berniaga di shopee, panduan menjual di shopee, panduan membeli di hopee, panduan dropship shopee, panduan menggunakan shopee, panduan belanja shopee, panduan belanja di shopee, panduan jualan di shopee, panduan berbelanja di shopee, panduan beli di shopee, panduan dropship di shopee, panduan belanja online shopee, panduan mass upload shopee

 
Last edited:

php1

Super Active Member
Joined
Jul 3, 2008
Messages
8,821
Reaction score
3
Points
75


Ebook Panduan Part Time Shopee!!



Ini saya tunjukkan latest Sales Shopee kami 4 bulan terakhir...



Siapa yang SESUAI untuk memiliki ebook ini?

1. Anda yang tengah kerja makan gaji dan nak cari pendapatan tambahan.
2. Anda yang dah ada bisnes sendiri, tapi nak cuba berbisnes di Shopee juga.
3. Suri rumah sepenuh masa yang hanya tinggal di rumah je tiap-tiap hari.
4. Anda yang tengah mencari bisnes yang paling senang untuk bermula.
5. Anda yang dah pernah buat bisnes di Shopee tapi produk tak terjual laju lagi.


NEWBIE / BEGINNER PUN BOLEH! Bahasa yang digunakan senang faham dan tidak perlu kemahiran teknikal pun.

Lagi info Panduan Shopee:
Klik Sini >>> Panduan Part Time Shopee




Tag:
panduan bisnes shopee, jual beli shopee, rahsia shopee, teknik shopee, niaga shopee, strategi shopee, jualan shopee bisnes, belajar shopee, income shopee, produk shopee
 

php1

Super Active Member
Joined
Jul 3, 2008
Messages
8,821
Reaction score
3
Points
75
BONUS 1:
KOLEKSI LEBIH 200 LISTING PRODUK DALAM FILE EXCEL.
Ini bermakna, anda akan dapat lebih 200 listing produk yang anda hanya boleh upload terus ke Shopee Store anda dengan hanya beberapa klik sahaja.

BEST KAN?
Nak bagi best lagi, kami akan tunjukkan cara bagaimana anda hanya boleh Dropship saja produk ini tanpa perlu keluar rumah untuk pergi pos di Poslaju.


BONUS 2:
GROUP SUPPORT MELALUI TELEGRAM.
Ini bermakna, anda akan dimasukkan ke Group Support kami melalui Telegram. Di Group Support ini, Tuan Ariel akan bantu anda sekiranya ada apa-apa persoalan yang bermain di fikiran anda.



Lagi info Panduan Shopee:
Klik Sini >>> Panduan Part Time Shopee



Tag:
panduan bisnes shopee, jual beli shopee, rahsia shopee, teknik shopee, niaga shopee, strategi shopee, jualan shopee bisnes, belajar shopee, income shopee, produk shopee
 

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,081
Reaction score
244
Points
123
mcm mane nak buat dropship??
 

php1

Super Active Member
Joined
Jul 3, 2008
Messages
8,821
Reaction score
3
Points
75


Ebook Panduan Part Time Shopee!!



Ini saya tunjukkan latest Sales Shopee kami 4 bulan terakhir...



Siapa yang SESUAI untuk memiliki ebook ini?

1. Anda yang tengah kerja makan gaji dan nak cari pendapatan tambahan.
2. Anda yang dah ada bisnes sendiri, tapi nak cuba berbisnes di Shopee juga.
3. Suri rumah sepenuh masa yang hanya tinggal di rumah je tiap-tiap hari.
4. Anda yang tengah mencari bisnes yang paling senang untuk bermula.
5. Anda yang dah pernah buat bisnes di Shopee tapi produk tak terjual laju lagi.


NEWBIE / BEGINNER PUN BOLEH! Bahasa yang digunakan senang faham dan tidak perlu kemahiran teknikal pun.

Lagi info Panduan Shopee:
Klik Sini >>> Panduan Part Time Shopee




Tag:
panduan bisnes shopee, jual beli shopee, rahsia shopee, teknik shopee, niaga shopee, strategi shopee, jualan shopee bisnes, belajar shopee, income shopee, produk shopee
 

php1

Super Active Member
Joined
Jul 3, 2008
Messages
8,821
Reaction score
3
Points
75


Ebook Panduan Part Time Shopee!!



Ini saya tunjukkan latest Sales Shopee kami 4 bulan terakhir...



Siapa yang SESUAI untuk memiliki ebook ini?

1. Anda yang tengah kerja makan gaji dan nak cari pendapatan tambahan.
2. Anda yang dah ada bisnes sendiri, tapi nak cuba berbisnes di Shopee juga.
3. Suri rumah sepenuh masa yang hanya tinggal di rumah je tiap-tiap hari.
4. Anda yang tengah mencari bisnes yang paling senang untuk bermula.
5. Anda yang dah pernah buat bisnes di Shopee tapi produk tak terjual laju lagi.


NEWBIE / BEGINNER PUN BOLEH! Bahasa yang digunakan senang faham dan tidak perlu kemahiran teknikal pun.

Lagi info Panduan Shopee:
Klik Sini >>> Panduan Part Time Shopee




Tag:
panduan bisnes shopee, jual beli shopee, rahsia shopee, teknik shopee, niaga shopee, strategi shopee, jualan shopee bisnes, belajar shopee, income shopee, produk shopee
 

php1

Super Active Member
Joined
Jul 3, 2008
Messages
8,821
Reaction score
3
Points
75


Ebook Panduan Part Time Shopee!!



Ini saya tunjukkan latest Sales Shopee kami 4 bulan terakhir...



Siapa yang SESUAI untuk memiliki ebook ini?

1. Anda yang tengah kerja makan gaji dan nak cari pendapatan tambahan.
2. Anda yang dah ada bisnes sendiri, tapi nak cuba berbisnes di Shopee juga.
3. Suri rumah sepenuh masa yang hanya tinggal di rumah je tiap-tiap hari.
4. Anda yang tengah mencari bisnes yang paling senang untuk bermula.
5. Anda yang dah pernah buat bisnes di Shopee tapi produk tak terjual laju lagi.


NEWBIE / BEGINNER PUN BOLEH! Bahasa yang digunakan senang faham dan tidak perlu kemahiran teknikal pun.

Lagi info Panduan Shopee:
Klik Sini >>> Panduan Part Time Shopee




Tag:
panduan bisnes shopee, jual beli shopee, rahsia shopee, teknik shopee, niaga shopee, strategi shopee, jualan shopee bisnes, belajar shopee, income shopee, produk shopee
 
Sponsored Post
Top
Log in Register