(Q & A) Pandangan Berkenaan HP Blueberry-a 3000

CG Sponsors




khairi78

Active Member
Joined
Sep 27, 2007
Messages
2,084
Reaction score
17
Points
25


Den nak tanyo la, sapo2 ket sini yg ado guno hp Blueberry-a 3000, mcm mano performance dio? Kalau ok, den teringin nak angkat satu, maklumlah, nak boli blackberry x mampu, blueberry jo rasonyo yg mampu... :D
 
Sponsored Post

WnB

Super Active Member
Joined
Dec 30, 2007
Messages
8,222
Reaction score
99
Points
80
mana nya model nie????
 

EncikEx

Legendary Member
Joined
Mar 21, 2007
Messages
12,047
Reaction score
94
Points
120
uik....
kecik hati aku sebagai pengguna BLACKberry...

papepun, iPhone yg mahal pun x bley buat function BLACKberry (setakat hari ni)... takkan laa BLUEberry bley

hehehhee
 

pojikun10

Active Member
Joined
Feb 16, 2008
Messages
1,450
Reaction score
2
Points
25
tdi aku usyar kat giant dah..
best n smart jek..
cuma tak leh 3g and GPS kata promoter tue..
Wi-fi bleh je....

aku pakai nokia e90, gedabak besar...sje nak try pakai blueberry lak..tgok dlu cmna kwn2 sini review...
 

imranz

Fun Poster
Joined
Dec 11, 2009
Messages
519
Reaction score
0
Points
10
uik....
kecik hati aku sebagai pengguna BLACKberry...

papepun, iPhone yg mahal pun x bley buat function BLACKberry (setakat hari ni)... takkan laa BLUEberry bley

hehehhee
Lek la bro, kita sbg pengguna blackberry kena bangga sbb function blackberry tu mmg xde kt mana2 tepon yg lain. ye tak? :)cgrock
 

khairi78

Active Member
Joined
Sep 27, 2007
Messages
2,084
Reaction score
17
Points
25
berapa harga ni?
Member aku cakap dalam RM500 jer...siap boleh tengok TV lagi tu...cuma model Blueberry-a 3000 x boleh wifi lg...lg satu model boleh pakai wifi, tp org kata x stabil lg.
 

EncikEx

Legendary Member
Joined
Mar 21, 2007
Messages
12,047
Reaction score
94
Points
120
Lek la bro, kita sbg pengguna blackberry kena bangga sbb function blackberry tu mmg xde kt mana2 tepon yg lain. ye tak? :)cgrock
yes btol...
TT, byk hp BLACKberry yg dah mampu dibeli skrg
mcm model 8310... 8520... ratus2 jer skrg...
dan aku dengar banyak Blackberry servis pun boleh dpt melalui
prepaid... serendah rm1 pun ada...
rajin2 laa surf website telco2 ni...

apapun itu pilihan masing2...

once ko dah guna BLACKberry, ko dah tak heran hp2 lain...
serius... all in one... 24jam online... Email, YM, ICQ, Win Live Messenger, Blackberry Messenger, Google Talk, Facebook, Myspace, Twitter & internet browser semua on9 24jam dan yg bestnya ada
alert notification mcm sms masuk... masing2 ade alert...
tak percaya cubalah... iPhone yg cecah 2-3 ribu, HTC yg cecah 2ribu+ pun xde function2 ni... (bukan nk kondem mana2 phone)

:)paid
 
Last edited:

mirzabatik

Fun Poster
Joined
Sep 27, 2009
Messages
114
Reaction score
8
Points
15
yes btol...
TT, byk hp BLACKberry yg dah mampu dibeli skrg
mcm model 8310... 8520... ratus2 jer skrg...
dan aku dengar banyak Blackberry servis pun boleh dpt melalui
prepaid... serendah rm1 pun ada...
rajin2 laa surf website telco2 ni...

apapun itu pilihan masing2...

once ko dah guna BLACKberry, ko dah tak heran hp2 lain...
serius... all in one... 24jam online... Email, YM, ICQ, Win Live Messenger, Blackberry Messenger, Google Talk, Facebook, Myspace, Twitter & internet browser semua on9 24jam dan yg bestnya ada
alert notification mcm sms masuk... masing2 ade alert...
tak percaya cubalah... iPhone yg cecah 2-3 ribu, HTC yg cecah 2ribu+ pun xde function2 ni... (bukan nk kondem mana2 phone)

:)paid
errr.. nk tanya ckit la..

24jam online tu camna kira eh?:-?
kena guna broadband rm68 tu ke
atau mcmana caj dia?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register