BTC USD 65,913.2 Gold USD 1,785.83
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Pandai kerajaan tutup Kes Harge Gula

gadgetmall

Super Active Member
Joined
Oct 27, 2008
Messages
7,064
Reaction score
32
Points
70
Aku sejak menjak ni,slalu nampak iklan psal GULA je kat tv..
smlm ade iklan yg lebey kurang camni

"Melayu,Cina,Sigh order teh xsilap aku,yang tukang wat air tu India,3 org lelaki tersebut share la air wat 1 botol terus kononnye 1Malaysia la..Pastu si India tu pon ckp,minum manis2 xbaek.Kene Kurang GULA.. :)):)):eek::eek:"

sbnrnye,kerajaan xberfikir outside the box sbb pakcik aku ni peniaga..Die ade gtaw yg harge gula naek,pembekal xrugi ape2..
peniage ni yg rugi..ofcoz la,xkan peniage nak kene naekkn harge mkanan,kompom xlaku..Pakcik aku ni meniage kat area budak2 skolah..
die pon pham,org kg mne la berduet sngt..angin je die skang.. :(scam:(scam:(scam

*Meriah betol skang Iklan Kurangkn GULA..
hahaha
 
Sponsored Post

PipFX

Active Member
Joined
Oct 4, 2010
Messages
2,206
Reaction score
120
Points
33
Aku sejak menjak ni,slalu nampak iklan psal GULA je kat tv..
smlm ade iklan yg lebey kurang camni

"Melayu,Cina,Sigh order teh xsilap aku,yang tukang wat air tu India,3 org lelaki tersebut share la air wat 1 botol terus kononnye 1Malaysia la..Pastu si India tu pon ckp,minum manis2 xbaek.Kene Kurang GULA.. :)):)):eek::eek:"

sbnrnye,kerajaan xberfikir outside the box sbb pakcik aku ni peniaga..Die ade gtaw yg harge gula naek,pembekal xrugi ape2..
peniage ni yg rugi..ofcoz la,xkan peniage nak kene naekkn harge mkanan,kompom xlaku..Pakcik aku ni meniage kat area budak2 skolah..
die pon pham,org kg mne la berduet sngt..angin je die skang.. :(scam:(scam:(scam

*Meriah betol skang Iklan Kurangkn GULA..
hahaha

Tak lama lg ada la plak iklan kongsi keta kot..
Melayu,Cina dan India kongsi satu keta..kononnye 1 Malaysia..
Mesej yg nak disampaikan ialah,
kongsi kereta=jimat petrol=jimat belanja=rapat hubungan jiran tetangga=1Malaysia:eek::eek::eek:
 

gadgetmall

Super Active Member
Joined
Oct 27, 2008
Messages
7,064
Reaction score
32
Points
70
Tak lama lg ada la plak iklan kongsi keta kot..
Melayu,Cina dan India kongsi satu keta..kononnye 1 Malaysia..
Mesej yg nak disampaikan ialah,
kongsi kereta=jimat petrol=jimat belanja=rapat hubungan jiran tetangga=1Malaysia:eek::eek::eek:

bernas idea ko ni.. :)):)):)):))
jimat minyak..betol2..

*kerajaan berfikir dari sudut individu,sbb tu die kate kurangkn gule..padahal xfikir nasib peniaga..mcm pakcik aku kene tuh..
hampeh tol..
 
Last edited:

iwak

Super Active Member
Joined
Mar 21, 2008
Messages
7,594
Reaction score
37
Points
80
kalo x pandai x la smpi jd kerajaan
 

snipers

Active Member
Joined
Oct 25, 2007
Messages
1,474
Reaction score
15
Points
25
Tak lama lg ada la plak iklan kongsi keta kot..
Melayu,Cina dan India kongsi satu keta..kononnye 1 Malaysia..
Mesej yg nak disampaikan ialah,
kongsi kereta=jimat petrol=jimat belanja=rapat hubungan jiran tetangga=1Malaysia:eek::eek::eek:

Lepas tu pulak, kongsi bini ,jimat belanja kawin, rapat hubungan , anak comel hasil lain2 bapa 1malaysia
 

gadgetmall

Super Active Member
Joined
Oct 27, 2008
Messages
7,064
Reaction score
32
Points
70
Lepas tu pulak, kongsi bini ,jimat belanja kawin, rapat hubungan , anak comel hasil lain2 bapa 1malaysia

haha..
xrela aku tngk anak aku 1malaysia..
mcm2 warne ade #:-S#:-S#:-S:)):)):)):)):))
 

PipFX

Active Member
Joined
Oct 4, 2010
Messages
2,206
Reaction score
120
Points
33
kalo x pandai x la smpi jd kerajaan

masalah dieowg tu pandai auta..pandai merompak duit..pandai menipu..pandai dolak dalik..itu yg susah tu..#:-S#:-S#:-S
 

e.k.

Super Active Member
Joined
Jan 24, 2008
Messages
9,898
Reaction score
70
Points
70
bila pencacai politik berkata-kata
 

PipFX

Active Member
Joined
Oct 4, 2010
Messages
2,206
Reaction score
120
Points
33
Lepas tu pulak, kongsi bini ,jimat belanja kawin, rapat hubungan , anak comel hasil lain2 bapa 1malaysia

pergh..itu da tahap kronik tu..mau je ak terajang kepala pemimpin tu kalau buat camtu..:p:p:p
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register