BTC USD 65,562.0 Gold USD 1,783.30
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Panas..kakitangan kerajaan potongan boleh 70%-80% (loan hingga 300k)

JAYPB

Active+ Member
Joined
Jul 31, 2009
Messages
3,546
Reaction score
4
Points
25
BARU DILANCARKAN..BOLEH OVERLAP/LANGSAIKAN HUTANG LAMA..MASIH DAPAT DUIT LAGI DITANGAN...BERMINAT CALL SAYA ATAU EMAIL SLIP GAJI terkini KE [email protected]oo.com.my..kami akan semak berapa bersih anda boleh dapat...pada yg langgar dinding/tak boleh buat loan dah ini lah masanya anda boleh buat loan..
 
Sponsored Post

silverchair959

Legendary Member
Joined
Dec 21, 2005
Messages
18,385
Reaction score
96
Points
135
kadang2 aku hairan...kakitangan kerajaan dilarang buat bisnes...diaorg nak loan duit byk2 pun nak buat apa...

yg buat bisnes ni cukup payah nak buat loan...huhuhuhu
 

AzMiLLioNaiRe

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Jun 9, 2008
Messages
35,495
Reaction score
49
Points
125
ya betul tue...malas la aku nk loan2 klu xde tujuan hehe
 

ahmad albab

Fun Poster
Joined
Sep 21, 2007
Messages
308
Reaction score
0
Points
10
Mari Mari... Goreng Pisang Panas... Up To 80% Potongan... Ini Betul Betul Bukan Cobaan... :D
 

JAYPB

Active+ Member
Joined
Jul 31, 2009
Messages
3,546
Reaction score
4
Points
25
memamn real..aku dah buat dah..nak invest dalam ternakan kelisa..he..he..
 

JAYPB

Active+ Member
Joined
Jul 31, 2009
Messages
3,546
Reaction score
4
Points
25
kadang2 aku hairan...kakitangan kerajaan dilarang buat bisnes...diaorg nak loan duit byk2 pun nak buat apa...

yg buat bisnes ni cukup payah nak buat loan...huhuhuhu

buat harta le bro..atau beli aset yg mendatangkan hasil..
 

tryje

Fun Poster
Joined
Feb 20, 2006
Messages
147
Reaction score
1
Points
15
Biar betul boleh potong sampai 70%-80%? saya rasa 60% je kot? kalau lebih 60% anda akan dipantau oleh bahagian sumber... nanti kena Tatatertib

So fikir masak-masa dulu sebelum membuat keputusan

just my 2 cen
 

JAYPB

Active+ Member
Joined
Jul 31, 2009
Messages
3,546
Reaction score
4
Points
25
Biar betul boleh potong sampai 70%-80%? saya rasa 60% je kot? kalau lebih 60% anda akan dipantau oleh bahagian sumber... nanti kena Tatatertib

So fikir masak-masa dulu sebelum membuat keputusan

just my 2 cen

jika berminat sms kat saya..nanti ada org akan akan terangkan mcmana..benda ni baru lagi..masih ramai yg tak faham..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register