BTC USD 48,967.0 Gold USD 1,778.67
Time now: Jun 1, 12:00 AM

{ PANAS !! } DAPAT BERIBU-RIBU RINGGIT BUAT BLOG. Meh mai sini :D

shauki2u

Fun Poster
Messages
543
Joined
Apr 24, 2008
Messages
543
Reaction score
0
Points
10
= Anda nak buat duit lalu blog tapi x tahu caranya?
= atau Macam2 cara anda dah cuba n berapa banyak duit dah abis tapi untung setakat sen-sen saja?


SEKARANG TAK PERLULAH KORANG NAK MEMBAZIR WANG N MASA LAGI!!

SEBAB ILMUNYA SEMUA DAH DICOMPILEKAN DALAM PAKEJ E-BOOK NI :D




Mamat ni pun dh abis wang beribu-ribu ringgit semata2 nak belajar ilmu internet ni.
So melalui e-book ni, dia dah compilekan ilmu2 yang patut utk korang jana pendapatan lalu blogging :D

TAPI SIAPA MAMAT NI?

Nama dia Yazid yahaya, seorang pro blogger yang mempunyai daya pemikiran yang berlainan dari blogger yang lain.
Dia ni pakar dari segi membina idea bagaimana menjana pendapatan melalui blog.
Dia pun ada tulis buku Buat Duit dengan blog terbitan syarikat professional PTS akan diterbitkan pada bulan 1 tahun 2009 ni.

So mmg terbukti la dia ni pakar dalam kendalikan perniagaan lalu blog :D

Jadi melalui blog ni, dia nak kongsi la pengalaman dia menjana pendapatan internet n ceritakan serta bongkarkan segala rahsia nak buat duit lalu blog.

TAPI APA KORANG DAPAT DENGAN PAKEJ STRATEGI BLOG NI?

= Kalau korang amalkan teknik2 y dia bagi, mampu tarik pengunjung 2000++ :)paid:)paid:)paid
= Mamat ni bukan jek bagi ilmu pasal blogging semata-mata, dia bagi ni gak, nota mcm mn nak jana duit BERIBU-RIBU RINGGIT lalu SISTEM KOMISYEN, dia bagi FREE kalau korang dptkan pakej dia!!! :)paid:)paid:)paid



= Dia jgk bagi support kat forum dia selama 5 BULAN!! Kalau agak2 ada masalah, tanya je kt dia ni :)paid:)paid:)paid

TAPI NANTI DULU!! ADA LAGI!!

Personal offer dari aku kalau korang dapatkan e-book ni.
Aku bagi DISKAUN sebanyak 10% :eek::eek::eek:

MEMANG BEST!!!

Camne caranya?

PM aku!! ataupun add YM aku ni [email protected]

:)paid:)paid:)paid

Nak lawat website mamat ni? klik je kat gambar buku atas tu :D
 
Sponsored Post

shauki2u

Fun Poster
Messages
543
Joined
Apr 24, 2008
Messages
543
Reaction score
0
Points
10
ar..
ape url blog die ?

Bro click je kt gambar ebook tu, nnti kuar la website dia kt tab lain or browser lain, k :)

ada diskaun ni, personal diskaun dari aku jek, apa2 PM aku k, or add la ym :D
 

shauki2u

Fun Poster
Messages
543
Joined
Apr 24, 2008
Messages
543
Reaction score
0
Points
10
brape rm ni bang?

wei gazze, haha, sempat jumpa ko jap jek aritu.

nk tahu? check la website dia, hehe, aku blh bagi personal discount 10%, bnyk tu beb, hoho.

nk tahu cara, PM la aku :)
 

epi_san

Super Active Member
Messages
5,364
Joined
Aug 28, 2007
Messages
5,364
Reaction score
26
Points
70
i mean ..
nak tengok blog die ..
bukan website die ..
:)
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register