BTC USD 62,335.0 Gold USD 1,802.27
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Panas aku dgn kakitangan KTM...hurmmm..

Storyday

Active Member
Joined
Dec 9, 2007
Messages
2,409
Reaction score
13
Points
25
Salam semua...semalam aku pergi la ke Seremban naik bas dari Melaka..then nk pegi ke Nilai ke nek KTM..yg aku panas sgt 2,ada la satu minah nie kemain lembab lg wat kerja..Dia juz bukak 2 counter je..satu laki and perempuan(minah)..sape yg dpt line minah nie mmg cian aku tgk..slow gila..ntah ape ntah dia bt..lembab..aku rasa seorang nk beli tiket makan masa smpi 10 minit..dah la ramai..nsb bek aku dgn awek aku dpt line yg laki nie..1st aku line minah nie,lama punya pasal aku tukar line ke laki 2...geram aku..so kepada kakitangan yg kerja kat KTM yg trbaca nie harap tlg la kemaskinikn kerja utk kemudahan orang awam:(scam
 
Sponsored Post

-pojie-

Well-Known, Member, XM Official, Representative
Joined
Oct 29, 2008
Messages
20,951
Reaction score
50
Points
120
pemalas punye pekerja..
kes x dpt bonus ker nie..
 

mfbi

Active Member
Joined
Nov 13, 2007
Messages
1,582
Reaction score
3
Points
25
mmg mcm tu...curier pun same ...tau panas baran die je...panas baran kite die x tau.
 

oxygenO2

Legendary Member
Joined
Apr 7, 2008
Messages
12,191
Reaction score
30
Points
120
period kot...xpun tgn dia main msg,ko check x bwh meja de hp ke x?heheheeh
 

elan

Active+ Member
Joined
Apr 10, 2007
Messages
4,798
Reaction score
34
Points
30
mmg mcm tu...curier pun same ...tau panas baran die je...panas baran kite die x tau.

curier memang lemabbbbbb nak mampos.... ni kes aku ni, aku track ikut tracking number, dah sampai ke kelana jaya ari rabu pagi... tapi smapai jumaat tak sampai rumah aku lagi..... kalau jalan kaki sekalipun, dari kelana jaya ke rumah aku tu dah boleh lebih dari 20 kali ulang alik rasanya kalau dari hari rabu sampai jumaat.
 
Last edited:

horras

Super Active Member
Paid Membership
Joined
Sep 13, 2009
Messages
5,449
Reaction score
6
Points
65
staff baru kot... wat keje pelan2... kang salah punch tiket cane? ko komplen gak kan... bersangka baik... tapi kalu ko g skali lagi minah tu gak n lembab gak ko sekeh je ckit...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register