To Sell Pampers boleh basuh... Papoose... fuhh....

CG Sponsors




smdjohari

Active Member
Joined
Dec 4, 2008
Messages
1,182
Reaction score
0
Points
30
Welcome to CICIMIKI PAPOOSE's Store

CLOTH DIAPER JENAMA PAPOOSE

Anda pening memikirkan duit yang sentiasa tak cukup untuk beli pampers anak anda? Kini tidak lagi dengan Cloth diaper Papoose boleh basuh.

Apa itu cloth diaper?
Cloth Diaper(CD) adalah 'pampers' boleh basuh dan diguna semula.



Kelebihan2 ketara Papoose CD berbanding pampers biasa:
+ Beli sekali tahan 3 tahun. Memang JIMAT !!!
Papoose Diaper :-
5 CDS / set = RM125 / 3 tahun
Disposable Diaper :-
0.45 sen X 5 keping = RM2.25/sehari
RM2.25 X 365 hari X 3 tahun = RM2463.75
Dengan Papoose anda JIMAT :-
RM2334.75 untuk 3 tahun

+ Lapisan luar CD adalah PUL(polyurethane laminate) material jenis kalis air (waterproof).
+ Lapisan dalam CDs adalah microfleece material yang membolehkan baby sentiasa kering.
+ Insert/soaker adalah 3 lapisan microfiber membolehkan
CD ni memang TIADA campuran bahan kimia yang boleh menyebabkan ruam lampin seperti yang terdapat dalam disposable diaper.
+ mudah dicuci dan dibersihkan berbanding kain lampin biasa malah cepat kering juga.
+ Satu CD satu size... satu CD boleh di adjust saiz dari saiz S,M dan L. Bayi baru lahir hingga umur 3tahun boleh menggunakan CD yang sama.

PACKAGE OFFER:
5 SET : RM25 x 5 = rm125 (berserta 5 insert)
10 SET : RM20 x 10 = rm200 (berserta 10 insert)


Kenapa beli dengan kami?????
Harga paling rendah, seunit cuma RM20 sahaja!!!

Postage :
RM25 sahaja

Untuk maklumat lanjut/pembelian, sila hubungi:
Saifulnizam Md Johari
012-7580271
Email : [email protected]

Pembayaran boleh dibuat melalui:

Account no: 0116-0089572-52-1


Account no: 151204023017


Cara pembelian:
+ bank in ke CIMB or MBB
+ sms details pembayaran beserta nama dan alamat untuk penghantaran
+ buat masa sekarang, penghantaran akan dilakukan dalam masa 5-6hari bekerja. harap maklum.



 
Last edited:
Sponsored Post

bangsi

Banned
Joined
Jul 11, 2008
Messages
1,177
Reaction score
3
Points
25
bro, tepek la video sket...

minat tapi musykil... teknologi baru nih...
 

Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
14
Points
65
brp kali blh guna ni bro ?
 

untitoxin

Active Member
Joined
Feb 8, 2009
Messages
1,936
Reaction score
97
Points
30
mcm pengganti lampin je ?? up utk tt ;]
 

haudli

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,313
Reaction score
442
Points
136
bertambah portfolio barangan di jual...thumb up...
 

silverchair959

Legendary Member
Joined
Dec 21, 2005
Messages
17,951
Reaction score
89
Points
125
ni bleh masuk machine atau kena basuh tangan bro...

ada warranty takkan koyak ke
 

smdjohari

Active Member
Joined
Dec 4, 2008
Messages
1,182
Reaction score
0
Points
30
bro, tepek la video sket...
minat tapi musykil... teknologi baru nih...
salam... akan diusahakan... nnt kwn ambik video baby kwn yang baru je lahir... insya-Allah diusahakan dalam minggu depan.

brp kali blh guna ni bro ?
max : 3 tahun penggunaan. recommend dari kwn selagi tak rosak, hang boleh guna lebih dari 3 tahun berdasarkan permerhatian kwn yang sedang guna untuk baby kwn ni. material yang diguna memang boleh tahun lebih dari 3 tahun.

mcm pengganti lampin je ?? up utk tt ;]
salam... betul, pengganti lampin malah pampers/mamypoko/petpet/tesco dan semua lampin pakai buang. beli sekali jimat 3 tahun :)

bertambah portfolio barangan di jual...thumb up...
hehehe.... lama tak dengar cerita hang, hang tak mo beli ker? thanks for support...

ni bleh masuk machine atau kena basuh tangan bro...
ada warranty takkan koyak ke
boleh basuh guna machine tapi kwn recommend guna laundry bag (hang leh beli kat jusco) untuk extend lifetime...
kwn gerenti takkan koyak, kwn dah guna untuk anak kwn sejak 4 bulan yang lepaih...
 

naj2921

Active+ Member
Joined
Apr 16, 2008
Messages
4,529
Reaction score
12
Points
25
sokong la cloth diaper... :D:D..jimat dan efisyen..:D:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register