Pamp Suisse LF dengan sijil assayer untuk dijual dengan berat 5, 10 dan 20gram.

Recommended Brokers


putra1234

Legendary Member
Joined
Mar 8, 2010
Messages
11,572
Reaction score
1,180
Points
191
salam semua.kedai buka. tapi, aku cakap terus terangla. harga agak tinggi. kadang, lagi tinggi dari nubex. aku xpasti samaada nubex jual baru atau tak, sebab kat site nubex dia tulis condition A+++. korang boeh cek sendirilah dengan nubex. ni contoh. https://www.nubex.my/index.php/bullion/gold-bars?product_metal_weight=4035

kalau 2nd pun, cert intact, tak pernah buka, jujur cakap, elok beli kat nubex. bukan apa. emas ni yg penting per gram. kalau baru, terpulangla. tapi, nubex punya lagi murah dari yang aku jual.:D

1gram RM190 - 1 to 10 pcs
1gram RM185 -11 to 25 pcs

5gram - RM870

1oz - RM5,060
 
Sponsored Post

putra1234

Legendary Member
Joined
Mar 8, 2010
Messages
11,572
Reaction score
1,180
Points
191
Steady bos
bukan apa bro. kita cite abis je.:D

untuk prospect buyers, brader ezwan ni pun jual emas juga.

yang penting, korang boleh dapat semurah mungkin per gram, dan lagi cantek, LBMA cert.produk macam pamp dan perth mint. perth mint aku takde.
 

putra1234

Legendary Member
Joined
Mar 8, 2010
Messages
11,572
Reaction score
1,180
Points
191
assalamualaikum dan selamat sejahtera

setelah sekian lama menyepi kerana berada diluar kawasan dan terpaksa menumpukan perhatian pada pendidikan, saya ingin membuka kembali thread ini dengan penambahbaikan

untuk gold bar, saya ingin menjual barangan dari pembekal https://www.1stopgold.com.my/homepage/cast-bars/
dgn penambahan keuntungan rm100 bagi setiap barangan

bagaimanapun, dengan saya anda perlu membayar 1/2 dari nilai barangan tersebut untuk mengunci harga kerana harga berubah setiap saat. duit itu akan dipulangkan jika anda memilih untuk membayar dgn kad kredit.

jika pembelian dibatalkan sebelum pembelian dari pembekal, hanya 50% dari deposit tersebut akan dipulangkan.

jika pembelian dibatalkan selepas pembelian dari pembekal, tiada pemulangan deposit akan dilakukan,

jika pembayaran menggunakan kad kredit atau debit. pemulangan 100% deposit akan dilakukan.

anda boleh memilih utk membayar secarz tunai atau kad kredit atau debit.

pembayaran dgn kad kredit akan dikenakan caj tambahan 1.5% dari baki bagi kad bank local manakala 2.2% untuk kad luar.

pembayaran dgn kad debit dari lokal bank akan dikenakan 0..8% dari baki. debit kad dari luar tidak diterima.

ezpymt 0% boleh dibuat untuk 6 hingga 12 bulan dgn syarat
-cc dari cimb
-untuk nilai rm1,000 keatas sahaja
-1time fee sebanyak 7%

boleh hubungi saya ditalian 016-2745804

sekian terima kasih
 

putra1234

Legendary Member
Joined
Mar 8, 2010
Messages
11,572
Reaction score
1,180
Points
191
disini saya juga ingin menjual barang kemas 999 berupa
1-rantai tangan 30gram
2-rantai leher 30gram
3-cincin 10gram

harga adalah seperti harga yg dinyatakan dalam ar-rahnu tanpa kos upah


gambar akan disediakan nanti
 
Sponsored Post
Top
Log in Register