Pamp Suisse LF dengan sijil assayer untuk dijual dengan berat 5, 10 dan 20gram.

Recommended Brokers


putra1234

Legendary Member
Joined
Mar 8, 2010
Messages
11,572
Reaction score
1,180
Points
191
update 21/6/2013

salam semua.

5gram - RM760

10gram - RM1,430

20gram - RM2,820

sila sms untuk lock harga. nanti den roger balik no anda. boleh sms kat 016-2745804

harga berubah setiap masa. jadi, sila confirmkan dgn den dulu harga, sblm lock. lock sebelum pukul 4.

_________________________________________________________________

setiap belian perlu dibayar penuh, selepas lock harga. kira, takde lagi lock dgn air liur je.:D

untuk existing customers, or previous customers, kira ada special treatmentla. boleh hantar by hand, dan tak perlu bayar dulu. tapi ni untuk previous customers sahaja. yang baru, kena ikut cara baru.

bukti bayaran perlu di sms/email.

barang boleh diambil dgn 2 cara.

1)self collect kat ampang park sebelum 5.30

2)pos.
a)poslaju - ikut standard pos. insurans tarak. jadi, risiko buyer kena tanggung. kos, buyer kena tanggung juga.

b)courier lain, Gdex, DHL. yang ni ada insurans. tapi, tetap buyer kena tanggung, dari segi kos dan risiko.

kalau nak buat bulk order, boleh. tapi, kena bayar full payment selepas lock. kalau tak percaya dengan den, no problem. kita guna LC. hanya LC maybank je yang diterima setakat ni.

yang ni, akan dicerita secara lanjut melalui telefon.:)cgrock:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

putra1234

Legendary Member
Joined
Mar 8, 2010
Messages
11,572
Reaction score
1,180
Points
191
salam. kedai buka minggu depan. minggu ni tutup jap.:))
 

putra1234

Legendary Member
Joined
Mar 8, 2010
Messages
11,572
Reaction score
1,180
Points
191
salam. kedai buka minggu depan. minggu ni tutup jap.:))
salam. maaf ye semua. kedai masih belum dibuka. kita tgk minggu depan camne, kalau kerja hakiki dah setel.:)cgrock
 

adil2604

Super Active Member
Joined
Jun 13, 2008
Messages
7,146
Reaction score
153
Points
73
mantap TT...aku minat tapi belum cukup uang nya...aku tolong bump utk TT
 

putra1234

Legendary Member
Joined
Mar 8, 2010
Messages
11,572
Reaction score
1,180
Points
191
salam semua.

Oleh kerana harga dah start turun, jadi den buka balik kedai. kedai lama ada kat section lain. hehehe

5gram - RM910

10gram - RM1,735

20gram - RM3,390

sila sms untuk lock harga. nanti den roger balik no anda. boleh sms kat 016-2745804

den hanya buat urusniaga secara COD di KL area, ampang, cheras dan gombak, atau mana2 kawasan yang berdekatan KL.

harga berubah setiap masa. jadi, sila confirmkan dgn den dulu harga, sblm lock. lock sebelum pukul 4.
 

putra1234

Legendary Member
Joined
Mar 8, 2010
Messages
11,572
Reaction score
1,180
Points
191
salam semua.

harga indikatif untuk hari ni,

5gram - RM900

10gram - RM1,710

20gram - RM3,330

sila sms untuk dapatkan harga final dan lock harga. nanti den roger balik no anda. boleh sms kat 016-2745804

den hanya buat urusniaga secara COD di KL area, ampang, cheras dan gombak, atau mana2 kawasan yang berdekatan KL.

harga berubah setiap masa. jadi, sila confirmkan dgn den dulu harga, sblm lock. lock sebelum pukul 4.
 

putra1234

Legendary Member
Joined
Mar 8, 2010
Messages
11,572
Reaction score
1,180
Points
191
salam semua.

harga indikatif untuk hari ni,

5gram - RM895

10gram - RM1,710

20gram - RM3,325

sila sms untuk dapatkan harga final dan lock harga. nanti den roger balik no anda. boleh sms kat 016-2745804

den hanya buat urusniaga secara COD di KL area, ampang, cheras dan gombak, atau mana2 kawasan yang berdekatan KL.

harga berubah setiap masa. jadi, sila confirmkan dgn den dulu harga, sblm lock. lock sebelum pukul 4.
 

oodie

Junior Member
Joined
Jun 25, 2012
Messages
83
Reaction score
0
Points
6
arini bape harge tuan? ke dah jual ?
 

putra1234

Legendary Member
Joined
Mar 8, 2010
Messages
11,572
Reaction score
1,180
Points
191
arini bape harge tuan? ke dah jual ?
ada lagi bro. boleh sms je. den siang, jarang online.

salam semua.

harga indikatif untuk hari ni,

5gram - RM940

10gram - RM1,790

20gram - RM3,500

sila sms untuk dapatkan harga final dan lock harga. nanti den roger balik no anda. boleh sms kat 016-2745804

den hanya buat urusniaga secara COD di KL area, ampang, cheras dan gombak, atau mana2 kawasan yang berdekatan KL.

harga berubah setiap masa. jadi, sila confirmkan dgn den dulu harga, sblm lock. lock sebelum pukul 4.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register