• Forum search currently under maintenance...

PAMM Investment sedolar MagicKatenye

Recommended Brokers


cdcdot

Junior Member
Joined
May 16, 2007
Messages
92
Reaction score
0
Points
6
Salam warga cg :)

Happy trading frens~
-----------------------------------------------
Dah kene margin call :) tanak wat magic Dah, penat
-----------------------------------------------
may14 open: $1.01 close: $80.94 grow: +7,913%
(dlm 5jam MagicKatenye)
-----------------------------------------------
mar25 sampai may13 berpuloh2 Kali depo $1
Total deponya: $68.50
Tapi punah jugak, margin call..
-----------------------------------------------
mar24 open: $3.18 close: MarginCall
mar23 open: $2.00 close: $3.18 grow: +59%
 
Last edited:
Sponsored Post

cdcdot

Junior Member
Joined
May 16, 2007
Messages
92
Reaction score
0
Points
6
Huhu. 1st day dah 138%. Terbaik masta
Uissshh widget insta ni mcm Ade bug pulak. Mungkin die kire investment as profit agaknye Huhu sy Tak masta pon, Grow Tak sampai 100% pun arini Huhu tu sy baru Masukkan widget myfxbook.

Alhamdulillah petang td Dah hit target awal. Tak trade Dah utk arini, sambung esok lak. Mula td sedolar sy sedolar investor, Alhamdulillah Ade grow +$1.18

Harap esok & seterusnya pun dipermudahkan utk pamm ni, insyaAllah
 

bob76

Legendary Member
Joined
Jul 7, 2010
Messages
16,281
Reaction score
70
Points
120
Kalau masuk usd10, berapa lama nak dpt usd 1000?? :">



Jelas ketamakkan ku :))
 

cdcdot

Junior Member
Joined
May 16, 2007
Messages
92
Reaction score
0
Points
6
Kalau masuk usd10, berapa lama nak dpt usd 1000?? :">



Jelas ketamakkan ku :))
Hahaha Tak mampu sy Nak bagi jwpan brapa cepat Leh dpt jadi 1k bro dan Kalau bro pump $10, hilanglah seri tajuk pamm sy. :D
 

cdcdot

Junior Member
Joined
May 16, 2007
Messages
92
Reaction score
0
Points
6
MC Dah sobsob
Panjang rasenye arini, Strategi sy Hari ni Tak berkesan Dan telah menyebabkan margin call. Mula Hari dgn balance $3.18 pd mulanya dpt profit Kecik $0.24 tetapi MC kmudiannya. Acc cuma berbaki $0.03 :(

Satu je dlm pikiran mase tu, "aduh, sedolar investor sy pun kna :(" sy ape lagi, depo lg sedolar laju2 dgn harapan buat gain baru so slowly dpt gain balik sedolar investor td.
Depo sedolar masuk, Tak pk panjang Trus melompat bkak post, ambik dpt MC lg aiyaiyai.
Nak Tak nak depo lagi, masuk sedolar tu, trade tnang2 tp MM Tak pk Dah.

Gain gain dpt close $17 lebih, tapi bila cek, investor punye return tetap negatif walaupun sy Dah gain lebih 1,500% adoyai frust gile le.

Last2 17 tu pun terburai. Sgtlah sy ni Tak pandai trade :(
 

cdcdot

Junior Member
Joined
May 16, 2007
Messages
92
Reaction score
0
Points
6
Alhamdulillah setelah berpuluh2 Kali depo $1 akhirnya berjaya jugak Aku memagickan Sedolar MagicKatenye.
Hari ni td siang dlm jam 2.30pm bermula dgn $1.01
Dlm jam 7.30pm berjaya Aku growkan Ke $80.94
Alhamdulillah!
 
Sponsored Post
Top
Log in Register